- Enst.
- Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
V1 ve V2 versiyonlarını kıyaslamak şahsım adına mümkün değil..Çünkü sadece V1 e sahibim ve V2 hakkında bildiklerim burada paylaşılan demolarla sınırlı..Dr Salim arkadaşımız ritm yazma ve ses editleme konusunda bilgilerini bizlerle paylaşma adına takdire şayan emekler segiledi..Bu konuda kendisini tekrar tebrik ediyorum,teşekkür ediyorum..Ve kullanma kılavuzunda belirtildiği üzere anlayamadığım kısımları kendisinin video derslerinde zorlanmadan öğrendim bu konuda kişisel teşekkürüde bir borç bilirim..Yalnız şunuda belirtmek gerekir ki ritm yazma ses editleme konusu "şu düğmeye bas,şu menüye gir,şunu şuraya bunuda buraya koy" demekle ve göstermekle maalesef olmuyor..Çünkü müzik kültürü dışında bu uğraş..Ayrı bir yetenek hatta daha doğrusu zaman istiyor..Bende ritm yazıyorum,ses düzenliyorum ve bazen bunu demolarımda kullanıyorum ama bunu set haline getirip müzik dünyasında genel geçere hitap etmek uzun ve zahmetli bir süreç..Bunu herkes yapamaz,uğraşmaz..
V1 versiyonlarını düşünürsek..Drum kitler yeterli..Hatta V2 de olmadığı söylenen arap kitler kişisel yaklaşımımda gerekli kitler..Otantik ezgilerde kullanılabilecek sesler mevcut..
Drum kitler yeterli dedik ama üzerine eğinilmesi gereken durumlar yok değil..Hatta 900,9000 serilerinde bile gözlemlediğim bir durum göz önüne alınırsa snare drums mutlaka yeniden gözden geçirilmeli..Yamaha'nın belkide tek eksiği snare'leri..
Marka takıntım yoktur..Param olsun ne orglar alırım..Ama müzik anlayışım içerisinde sahip olduğum or700 V1 şu an için genel imkanlar neticesinde sahip olabileceğim en iyi org..
V1 versiyonlarını düşünürsek..Drum kitler yeterli..Hatta V2 de olmadığı söylenen arap kitler kişisel yaklaşımımda gerekli kitler..Otantik ezgilerde kullanılabilecek sesler mevcut..
Drum kitler yeterli dedik ama üzerine eğinilmesi gereken durumlar yok değil..Hatta 900,9000 serilerinde bile gözlemlediğim bir durum göz önüne alınırsa snare drums mutlaka yeniden gözden geçirilmeli..Yamaha'nın belkide tek eksiği snare'leri..
Marka takıntım yoktur..Param olsun ne orglar alırım..Ama müzik anlayışım içerisinde sahip olduğum or700 V1 şu an için genel imkanlar neticesinde sahip olabileceğim en iyi org..