işin daha tehlikeli bir tarafı var esasen;
"bu işe gönül verenler devamlı sitem halinde farkındaysanız.işte esas tehlikeli durum bu.
"Salim,BaTuh sen çok alıngan oldun...!"
Ben onların avukatı değilim,yazdıkları ritm de,yapacakları ve bedava verecekleri set de beni çok ilgilendirmiyor esasen...çünkü uğraştığım müziğe göre bu benim tarzım değil,öyle olsaydı ben de or700 alırdım.
ama küskün olmasınlar da ne yapsınlar söyler misiniz?yahu bedava dağıtılan birşeyin eleştirisi olur mu?bu ne tatminsizliktir?
o zaman "bu iş şöyle yapılıyor,alın siz yapın" deyip o yollar anlatılıyor,yine sitem...çocuklar küskün,kırgın...sitemin,alınganlığın bini bin para anlayacağınız...
gerçekten bazen anlamadığım işler oluyor.emek ve zaman harcanarak yazılan ritmlerin el altından satılmasından filan hiç bahsetmiyorum bile! "
Bahadır hocam yukarıda yazdığın sözlere katılmamak mümkün değil benimde anlamadığım hiç bir ücret hiçbirşey beklemeden sırf OR700 daha iyi yerlere gelsin diye yapılan onca çalışma onca emeğe olmamış etmemiş gibi sözler söylüyorlar arkadaşım olmadıysa kendin yap yapamıyosanda olana bok atma adam para istemiyoki senden ücretsiz veriyor ister kullan ister kullanma. Bence yamaha camiası olarak YAMAHA için uğraşan bu insanlara dua etmemiz gerekir onlar olmasa ne yapardınız, diğer markalar gibi bi ton paralar verip ritm ve ses alırdınız ama ozaman kimsenin sesi çıkmazdı çünkü birşey para verilip alındığında değerli olur insan psikolojisinde vardır bedava ve ucuz olan dandiktir pahalı olan kalitelidir. Benim mesleğim gözlükçülük yani optik işi bizim sektörde olmuş olan bir olayı anlatayım. " Bağdat caddesinde bir mağazada kadını teki gözlük almak için mağazaya giriyor satıcı arkadaş gözlükleri gösterdikten sonra kadın bir gözlüğü beğeniyor fiyatını soruyor 150 TL deyince yok daha iiyi birşey olsun diyor, satıcı ne yapıp ettiyse başka gözlük beğendiremiyor tekrardan aynı gözlüğü gösteriyor kadın fiyatı ne diyor 450 TL deyince tamam güzelmiş alıyorum diyor." yani pahalı olan kaliteli değildir arkadaşlar bence yamaha için yapılan emek başka hiç bir markaya yapılmıyor ortada YOKTAN VAROLAN BİR OR700 var bir ilk haline bakın birde şimdiki haline.