Piaynistali3460 isteği üzerine

Cevap: Piaynistali3460 isteği üzerine

Sagol mıstık hocm pa500tr ıle yaptıgım ılk calısma devamı gelıcek

Yorumlarınızı beklıyorum

degerli ustalar yorumlarinizi bekliyoruz

eline sağlık palaşım için teşekkürler sanırım ilk aldığındaki set yüklü

zafer pa500tr.set

şarkıyı katletmişsin dostum, güzelim nostalji parçasını küçük emrah parçası yapmışsın resmen

Merhabalar sevgili dostum. Üzülerek kritik yapacağım. Birincisi, ses seçimin yanlış. İkincisi parçaya giriş bölümünde ve bazı yerlerde ritm ve solo ile ilgili senkron uyumsuzluğu var ama bu bir iki tekrarla düzelebilir. Üçüncüsü ve en önemlisi ise tarzın. Gerçekten Emir' in de dediği gibi arabeske dönüştürmüşsün. Sanat müziğini herkes dinlemez. Gerçekten dinleyen de bu tarz çalındı mı ne dinler ne de icra edene değer verir. Sen sen ol Sanat müziğiyle uğraşırken bunlara dikkat et. Eleştirim belki biraz ağır oldu ama, Sanat Müziği ile uğraşanların karşısında bu tarz çalarsan, değerini düşürmüş olursun. Sevgiyle kal.

harbiden de kardeşim şarkı resmen arabesk e dönmüş ...

hocam keşke kendi tarzında bir parça seçseydin böyle olumsuz eleştiriler almazdın.. arabesk arabesk gibi icra edilince güzel.. sanat müziğide sanat müziği gibi icra edlince güzel.. bu sentez kesinlikle yanlış.. parçayı doğru çaldın yanlış çaldın demiyorum o ayrı bir konu. fakat sentezin kesinlikle olmamış.. kendi tarzında demolar bekliyorum senden... kolay gelsin..