Piaynistali3460 isteği üzerine

Cevap: Piaynistali3460 isteği üzerine

Herseyden once ben arabeskcıyım varsa mp3 cevırme programı yarın yollıyım mıdılerımı tsm yamazmıyım en alasını yaparım bu kayıt takılmaca kayıt tabıkı sahnede bu sekııkde cakılmıyoruz bundan 6ay once 8tane mıdı yazdım pa500 kullanan arkadaslara yalvar yakar kımse cevırmedı mp3e kımse mecburda degıl ama bende rıca ettım sıtemızde dogru duzgun demo yok dıye bu kayıdıda mp3e cevıren ugur abıdır bugun kendı setımı tamamladım 25 yenı yazılmıs rıtım 20 yenı edıtlenmıs ses var herturlu yoruma acıgım vahdeyle duydumkı unutmussun calanıda gorduk

Sıkılmadınızmı hocam hep aynı tarzdan bugun dostum dostum rock rıtmıyle calıyolar hatta komasız calanlar var ben degısık olsun dıye yaptım bır kanun ardında yaylıda gırebılırdım herturlu yoruma acıgım sonucta senelerınızı vermıssınız saygı duyarım

eline saglık dostum

Gercek bır muzısyenın tarzı yoktur hocam her tarz calması gerekır bana hocalarım bunu ogrettı

.
Sevgili Dostum,

İnternete artık çok sık giremiyorum. Bir Tasavvuf konseri çalışmalarımız var. Ayrıca görev yaptığım kurumdaki etkinlikler var. Bu sebeple nette fazla görünmüyorum. Konuyu ancak gördüm.

Öncelikle arkadaşların yaklaşımı bence yerinde, Çünkü Türk Sanat Müziğinde kulaklarımız hep aynı tınıyı arar. Dediğin gibi kanun ud yaylı gibi sesler daha yerinde olacaktı.

Ancak konu başlığına yada konunun başında farklı bir tarzda yorumlayarak çaldığını belirtmiş olsaydın belki böyle tepkiler almazdın.

Emek ve paylaşım için Teşekürler...

Degerlı ustadlar yorumlarınız ıcın tsk ederım

Haklısızınız cok ıyı muzısyen degılım ama cok ıyı bır dınleyıcımdır hep aynı tarz calınıyo yıllardır aynı 3 4 tsm lerde kanun at yada ud uzerıne yaylı ılk org almamda aynı sarkıları sızın dedıgınız gıbı yapıcam ama ınanın bı tat almıyorum

guncel kalsin

eline yüreğine sağlık kardeşim.çok güzel bir çalışma olmuş.

guncel kalsin