Pa900 ün tuşundan yay sesi geliyor.

• Konbuyu başlatan yesiem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 45
  • Görünümler : 9K
Cevap: Pa900 ün tuşundan yay sesi geliyor.

herkese selam sevgiler öncelikle cevabım piyanist şantör kardeşime 900 kalitesiz kötü gibi yorum yapmışsın arkadaşın klavyesinden yay sesi geliyor diye ona yeni set yüklesin düzelir demem şu 900 gel birde bendekini kullan eger kullandıgın klavye nedir bilmiyorum çöpe atarsın mesele şu bütün orglar aynıdır sadece set önemlidir kalanı hep aynıdır birbirinden üstü altı yoktur setin güzelse tamam sorun yok set kötüyseki çogu setler kötü o zaman hangi org olursa olsun beş para etmez 900 canavar kullanmadıgım alet kalmadı 900 ün ekranı siler süpürür kullanmadan kötüleme setin güzel olsun saygılar

arkadaşlar tuşeden ses gelmesin diyorsanız kesenin ağzını açıp 3x veya tyros 4 gibi cihazlar kullanacaksınız, ne kadar ekmek o kadar köfte misali, adamlar böyle uygun görmüş böyle yapmışlar kullanıcı olarak sadece şikayetlerimizi dile getiririz ve bir adım daha ileriye gidemeyiz, or700 pa55 pa500 pa900 gibi cihazların tuşeleriden gelen sesler elbette olacak, şu an tyros 4 kullanan ve 1 yılda 3x kullanan biri olarak benim fikrim sabit mekanda tyros4 kullanmak eğer çok gezerek çalışıyorsanız 3x kullanmak, mevzu tuşeyse 3x derim. psr ve pa serilerini kullanırken tuşeden gelen seslere aldırış etmemek gerek bu zamana kadar gelen ses harici başka bir sıkıntıya yol açtığını görmedim duymadım

arkadaşlar tuşeden ses gelmesin diyorsanız kesenin ağzını açıp 3x veya tyros 4 gibi cihazlar kullanacaksınız, ne kadar ekmek o kadar köfte misali, adamlar böyle uygun görmüş böyle yapmışlar kullanıcı olarak sadece şikayetlerimizi dile getiririz ve bir adım daha ileriye gidemeyiz, or700 pa55 pa500 pa900 gibi cihazların tuşeleriden gelen sesler elbette olacak, şu an tyros 4 kullanan ve 1 yılda 3x kullanan biri olarak benim fikrim sabit mekanda tyros4 kullanmak eğer çok gezerek çalışıyorsanız 3x kullanmak, mevzu tuşeyse 3x derim. psr ve pa serilerini kullanırken tuşeden gelen seslere aldırış etmemek gerek bu zamana kadar gelen ses harici başka bir sıkıntıya yol açtığını görmedim duymadım

Ne diyorsunuz arkadaşlar,ben hala anlamakta zorlanıyorum,birinin tuşesinden ses geliyor diye şu yaptığınız yorumlara bak,ne kadar ekmek o kadar köfte demek,iyi o zaman ver ordan 5000 liralık bir köfte,ne alaka şimdi,ben 3 aydır kullanıyorum,en ufak ses yok ne olacak şimdi?? Demekki birinden ses geliyor diye diğerinide aynı kefeye koymamak lazım..Üstelik PA900 laf olsun diye söylemiyorum 10 numara alet,beğenmeyen almasın,alıpda kullanmasını beceremeyen yada takıntısı olan gitsin kendine bir md cihazı alsın..

Demek Psr ve Pa serilerinden gelen seslere aldırış etmemek gerek?? Vay vay vay ,demekki ben sağırmışımki senin yaşın kadar müzik hayatımda bir tanesine denk gelmemişim..Vay anasını..Bugün biraz gerginim heral?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Orgu servise götürmemeye karar verdim Bazı arkadaşların da başına geldiğine göre bu olağan bir durumdur bana göre. Kafaya takmayıp keyfini çıkartmaya devam edeceğim

Biraz takıntılı bir insanım özellikle sıfır aldığım tüm ürünler için geçerli bu. Sonuçta kapalı kutu ürün alan herkesin aynı standarta ürün almış olması gerektiğini düşündüğüm için bu konuyu açmıştım.

Yazığınız tüm mesajlar için çok teşekkürler...

Saygılar...

Pa900 tas gibi alet hocam bak keyfine sen zamanla Piyasaya da oturunca vazgeçilmez olacak

Arkadaslar konuyu bastan beri takip ediyorum. Sizden tavsiye isteyeceğim. Düğün sezonu açılmadan org alacağım şu ana kadar ev kullanicisiydim, yazın büyük ihtimal kapali cafe ve salon düğün işine gireceğim. Maksimum bütçem 3000 tl. Birçok markadaki orgları araştırdım ama birebir deneme imkanım olmadı hep videolardan demolardan bir fikir edinmeye çalıştım. Roland g600 kullandim sadece. Kafamdaki modeller sadece korg üzerine , yamahayı araştırdım fakat ritimler vs. Yavan geldi kulağıma, biraz or700v2 iyi gibi geldi. Korg olarak 3000 tl ye göre ne önerirsiniz ? Orgda istedigim özellikler ritimler dolgun olmalı , uzun süre org değiştirmeyecegim için sağlam olmalı org üzerinde editleme yapmayı seviyorum, kendim ritim ve ses yazmak istiyorum. Ayrıca ritim çeşitliliği çok önemli aynı ritimleri çalmaktan sıkılırım. Ve genelde taverna oyun havalari, slow fantezi dans tarzi caliyorum. Zaten orgu hor kullanan biri degilimdir g600 den önce 10 sene casio at1 kullanmistim acemiligi atmak icin. Kısacasi kafam cok karisik belki 2 senedir arastiririm artik bu sezon acilmadan almam lazim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.