Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
bi bakalım benim cihazdada bi sorun varmı yokmu söylerim sana akşam kontrol edeyim tuşları.
şu sıralar tam 2x almanın tam sırası![]()
şu sıralar tam 2x almanın tam sırası![]()
İMKANIN VARSA HEMEN AL DERİM BEN ALDIM ve ÇOK MENMUNUM
pa2x kendini kanıtlamış güzel bir alet ancak ağırlık ve boyutlar beni korkuttuğu için ben düşünmüyorum daha hafif daha küçük boyutlar beni cezbediyor cihazın portatif ve pratik olması önemli benim için yeni bir cihaz alırsamda bu kesinlikle korg pa4x veya yamaha tyros 5 gibi bişe olacak pa900 ü verip pa2x almak mantığıma sığmıyor pa900 almamdaki prensip hafiflik boyut donanım ve güncel olması eğer 2x alırsam prensiplerimi ezmiş olurumsaygılarımla
zaten satıyordun pa900 ü :d bak gittikçe marifetleri ortaya çıkıyor bir an önce elden çıkar
üçe beşe bakma ver gitsin al yine korg al ama x serisi olsun pek yamaha işine girme sen ben yamaha kullanıyorum ama satıldı satılmadı piyasası düştü çıktı derdim yok sıkılırsam daha önceki orglarıma yaptığım gibi ucuza veririm aynı gün satarım:d