Pa900 machındesıgner set güncelleme v1

Cevap: Pa900 machındesıgner set güncelleme v1

üstadım seti yükledim fakat ilk açılışta sts sesler çalıyor başka bir ritime geçtiğimde sts sesler bir anda yok oluyor bunun nedenini nedir acaba saygılar

üstadım seti yükledim fakat ilk açılışta sts sesler çalıyor başka bir ritime geçtiğimde sts sesler bir anda yok oluyor bunun nedenini nedir acaba saygılar

global ayararında sts sesleri kilitlemen gerekir kilitlemezsen her ritimde ona atanmış farklı sts sesler gelir.

arkadaslar

Ben 5 yillik Pa800'u satip dun 900 aldim buyuk bir hevesle. Cok konusulan plastik kalitesi vs konulari benim icin onemli degil, aslolan cihazin verdigin sesin derinligi ve doygunlugu, bas kalitesi vs.

900'un tum ozellikleri 800'e gore cok ustun ama malesef 800'den sonra 900 calinca ciddi hayal kirikligi yasadim ses kalitesi anlaminda. Hoparlorleri mi kotu yoksa dahili anfisi mi bilmiyorum ya da belki global ayarlari yanlis.

Ozetlersem
- genellikle bati ve pop calmayi tercih ediyorum
- her hangi bir harici anfi, kolon vs kullanmiyorum
- master eq'da da on yuklu loudness, rock, pop vb ayarlari denedim, pa 800 kalitesine yaklasamadim bile.

Bir onerisi olan var mi.

Ercan bey tek basina globali yukleyebilir misiniz onu indirip deneyim. Herkes cok ovgu ile bahsetmis sizin global'den.

simdiden tesekkurler

hangi seti kullanıyorsunuz ona göre ayar yapıp size gönderebilirim ancak korgtr11 setten randuman beklemeyin....

hangi seti kullanıyorsunuz ona göre ayar yapıp size gönderebilirim ancak korgtr11 setten randuman beklemeyin....

üstadım

ben sizin setinizi kullanıyorum çok ta memnunum şimdi yeni v1 yükledim cihazın başındayım ilk setinizde halayla açılış yapıyordu sts sesler geliyordu slow sayfasına geçtiğimde sts sesler birden piyano oluyordu diğer seslerdeki yazılarda siliniyordu bakalım bunda olacakmı aynısı evet oluyor sts sesler yok oluyur slow karaağaçta mesela sts deki sesler birden piyanoya dönüşüyor birde setiniz ev de ses konusunda çok mükemmel fakat tesisatta düşük klalıyordu sesleri nasıl yükselte bilirim malumunuz ben yeni bir klavye çalıcısıyım yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

global ayararında sts sesleri kilitlemen gerekir kilitlemezsen her ritimde ona atanmış farklı sts sesler gelir.

üstad sts sesleri nasıl kitliycem onuda söyleye bilirmisin globalin neresinden teşekkürler

Ercan bey,

Ben set kullanmiyorum. Pa900'un orjinal ritmleri ile daha cok POP muzik agirlikli caliyorum. Ama daha once de dedigim gibi pa800'e kiyasla stereo derinligi, bas, reverb vb anlaminda orjinal global ayarlarindan hic memnun degilim. Degisik hazir yuklu ekolayzir ayarlari ile de denedim memnun kalmadim.

Cihazin kendi ritmlerinin sesini yuceltebilecek sekilde bir global gonderebilirseniz bir hayat kurtarmis olursunuz :)

ercan bey,

ben set kullanmiyorum. Pa900'un orjinal ritmleri ile daha cok pop muzik agirlikli caliyorum. Ama daha once de dedigim gibi pa800'e kiyasla stereo derinligi, bas, reverb vb anlaminda orjinal global ayarlarindan hic memnun degilim. Degisik hazir yuklu ekolayzir ayarlari ile de denedim memnun kalmadim.

Cihazin kendi ritmlerinin sesini yuceltebilecek sekilde bir global gonderebilirseniz bir hayat kurtarmis olursunuz :)

cihazın kendi ritim sesini yükseltmek için limiter gain i yükseltebilirsiniz ayrıca eq dan kendinize göre bass treable middle ayarlarını yapabilirsiniz.

güzel bi olay yaratmışsın müzisyen arkadaşım.

teşekkürler ellerine sağlık

kardeşim emeğini herkesle paylaştığın için herkes ve kendi adıma çok tşekkür ediyorum senden 1 ritim isteğim olacak mümkünse ......sen sivası seyset yar bende seni .... türkü ritmi yazabilirmisin saygılarımla kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi: