Pa900 machındesıgner set güncelleme v1

Cevap: Pa900 machındesıgner set güncelleme v1

Yeniden Merhabalar Hocam!..( ERCAN KILIÇ BURSA-PA900). Şimdi aklıma geldiği için yazıyorum. setini incelediğimde LOOP seslere (tek tuşa basarak çalınan solo meyan) çok fazla önem vermemişsin. Çeşit yok. sadece PAD'lerin içinde var. onlarında sesi çok belirgin değil. ritim daha ön plana çıkıyor. LOOP seslerle alakalı çalışma yapabilirmiyiz..?..Sizin setinde veya MURAT KOÇ hocamın setinde PAD olarak kayıtlanmış "SOLO TROMBON MEYAN" var ama ses çok derinden ve çok az sesi çıkıyor. Örnek olarak bu meyanın sesi nasıl arttıralbilir..ritim çok önde kalıyor.. sayguılarımla hüseyin babacan

Allaqh razı olsyun kardeşim

kardeşim emegine sağlık benim istediğim tarz set yapabilirmisn pa600 qt için ben düğün seti istiyorum yeni tarz 2-4ler çoşkulu 9-8 aynı şovlu sayacaklarım düzgün bir halde sayfalar halinde atıyorum user1 2-4 user 2 9-8 vs örnektir ilk baştan başlıyorum yeni tarz coşkulu bomba ritmler istiyorum 2-4 ler 3-4ler 4-4ler 5-8ler 6-8 ler 7-8ler 9-8 ler şovlu yeni tarz üstüne basarak diyorum 10-8ler 2tell ankara ya kısa kesiyorum dolu dolu çok sağlam set yapmanı istiyorum sesler gerçege çok yakın olacak sample agırlıklı padlar hazır meyanlar tam düğünlük set yapabilirsen memnun olurum senden çok bişey istedim gibi ama bunlara yani bu tarz sete çok ihtiyacımız var pa600 qt set olmasını istiyorum seslerden isteklerim türk ensturmanları keman yaylı elektro saz flut ney balaban klarnet macun amza tarzları ve aklına gelen tüm sesler bu mesajı cevaplarsan çok sevinirim saygılar emeginde başarıların devamını dilerim....

allah razı olsun benim senden ricam altı sekiz daul adıyaman dügünleri icin iki dört ritim rumeli ekrem gültekin tarzı teşekkürler

kardeşim emegine sağlık benim istediğim tarz set yapabilirmisn pa600 qt için ben düğün seti istiyorum yeni tarz 2-4ler çoşkulu 9-8 aynı şovlu sayacaklarım düzgün bir halde sayfalar halinde atıyorum user1 2-4 user 2 9-8 vs örnektir ilk baştan başlıyorum yeni tarz coşkulu bomba ritmler istiyorum 2-4 ler 3-4ler 4-4ler 5-8ler 6-8 ler 7-8ler 9-8 ler şovlu yeni tarz üstüne basarak diyorum 10-8ler 2tell ankara ya kısa kesiyorum dolu dolu çok sağlam set yapmanı istiyorum sesler gerçege çok yakın olacak sample agırlıklı padlar hazır meyanlar tam düğünlük set yapabilirsen memnun olurum senden çok bişey istedim gibi ama bunlara yani bu tarz sete çok ihtiyacımız var pa600 qt set olmasını istiyorum seslerden isteklerim türk ensturmanları keman yaylı elektro saz flut ney balaban klarnet macun amza tarzları ve aklına gelen tüm sesler bu mesajı cevaplarsan çok sevinirim saygılar emeginde başarıların devamını dilerim....

ilginiz için teşekkür ederim ancak son zamanlarda sete vakit ayıramıyorum pa600qt için murator700 ün setini tavsiye ederim. benim sette korgtr 11 den alıntılar var pa600 de çalışmıyor murator700 ün setin de de korgtr10 dan datalar var pa900 de çalışmıyor üstüne çalışma yapamıyoruz. vakit bulduğum zaman setteki kilitli sampleları temizleyim pa600 e de uyumlu hale getirdiğimde bu istekleri değerlendireceğim

çok teşekür ederim bu tarz sağlam coşkulu set olsun başka hiç birşey istemem bir 10 yıl gider bana piyasaya uygun ritimler falan olmuş olsa yerli yerinde sırtım yere gelmez saygılar başarılar dilerim...

Kardeşim set on numara allah razı olsun senden benim m ricam 6 8 davul rıkmı birde iki dört rumeli ritmi ekrem gültekin tarzı eyvallah

selam senin seti her seferinde teşekkür ederek kullanıyorum.Padler ile ilgili bir çalışma yapabilirmisin. alet o zaman süper olur.:)

kardeş sette 9/16 lık teke zortlatması, sepetçioğlu ritimleri varmıydı?

arkadaslar

Ben 5 yillik Pa800'u satip dun 900 aldim buyuk bir hevesle. Cok konusulan plastik kalitesi vs konulari benim icin onemli degil, aslolan cihazin verdigin sesin derinligi ve doygunlugu, bas kalitesi vs.

900'un tum ozellikleri 800'e gore cok ustun ama malesef 800'den sonra 900 calinca ciddi hayal kirikligi yasadim ses kalitesi anlaminda. Hoparlorleri mi kotu yoksa dahili anfisi mi bilmiyorum ya da belki global ayarlari yanlis.

Ozetlersem
- genellikle bati ve pop calmayi tercih ediyorum
- her hangi bir harici anfi, kolon vs kullanmiyorum
- master eq'da da on yuklu loudness, rock, pop vb ayarlari denedim, pa 800 kalitesine yaklasamadim bile.

Bir onerisi olan var mi.

Ercan bey tek basina globali yukleyebilir misiniz onu indirip deneyim. Herkes cok ovgu ile bahsetmis sizin global'den.

simdiden tesekkurler