Pa600 veya A2000 arıyorum.

Cevap: Pa600 veya A2000 arıyorum.

yalnış anlamadıysam pa600 almışsın kardeşim.hayırlı uğurlu olsun.güzel günlerde kullanmanı dilerim.demolar yapabilirsen sevinirim kardeşim.

Nasil begendinmi pa600 ?

Nasil begendinmi pa600 ?

Bk5 ile kıyaslayacağım mecbur çünkü ondan geçiş yaptım. Açık açık yazayım bu konuya pek kişi bakmaz artık :) Bk5 pratik değil hakikaten. Ve gerçekten çok küçük klavye tuş yok çünkü üstünde de. Daha önemli birşey yazayım. Bk5'in tuşları yüksek. Pa600 tuşları alçak ve yumuşak. Bu da çalarken kolaylık sağlıyor yani parmaklar yağ gibi kayıyor akıyor resmen. Pithbend de aynı şekilde.

Tüm sesler üzerine yoğunlaşamadım ama denedigim kadarı ile soundlarda ve ritim konusunda genel itibariyle bk5in mutfağı daha iyi galiba :)

roland gibi firma nasıl olur pratik geniş ekranlı bir klavye yapamaz cok ilginç - a2000 ekran ve ritm ses seçme sistemi olsun bk 5 te o fiyata yok satar, adamlarda ne inat ne gurur var, illa bizim dediğimiz olacak....

roland gibi firma nasıl olur pratik geniş ekranlı bir klavye yapamaz cok ilginç - a2000 ekran ve ritm ses seçme sistemi olsun bk 5 te o fiyata yok satar, adamlarda ne inat ne gurur var, illa bizim dediğimiz olacak....

Arabada da klavyede de, ürün ve sonraki destek aşamaları olarak ikiye ayırabiliriz. Bk5'in sonraki destek olayı ürünün önüne çoktan geçti. Zaten aleti sattıranda bu. Bunda şüphesiz Zuhalin emeği fazla helal olsun müthiş pazarlama. Korg gibi markanın ise distributoru kafadan küçük bir esnaf gibi. Ne karşılama ne ürün nede teknik destek. Ben açık söylüyorum şok oldum. Kurumsal bir havası ve öyle bir çabası dahi yok. Telefonla teknik birşey soruyorum sitedeki hangi yukleme yapilmasi lazim. onda bile başka bir bayiye yonlendiriyor :)