Pa600 veya A2000 arıyorum.

Cevap: Pa600 veya A2000 arıyorum.

Adam ilana yazmış "2 ay önce sıfır aldım". Fatura soruyorum "fatura yok seri numarası vereyim DTL'den sorgulayabilirsiniz... O zaman ne anlamı kaldı uyanık :)

Ötekine garantisi var mı diyorum. "Garantisi biziz xxx müzik" diyor. :) Oo o zaman tamam hemen alalım. Alalım da sen kimsin :)

Bir diğeri aynı anda 3 farklı klavye için İlan açıyor. Hepsinin altında açıklamaya aynısını kes-yapıştır yapıyor; "Model yukseltecegim için satıyorum". 2.mesajımda soruyorum Dükkanmısınız? Yok diyor. :)

Bir başkasına klavye ile ilgili bişeyler soruyorum, yanıtlıyor. Peşinden ekliyor "yarın birisi gelip bakacak" diyor. Yarın zaten alamam çalışıyorum. Yapacak birşey yok size hayırlı satışlar. 3 gün sonra ilan aktif. Klavye duruyorsa ilgileniyorum diyorum. Duruyor ama pazartesi bakmaya gelecekler diyor :) Yahu bu şekilde alıcının elini çabuk tutmasını sağlayamazsın. Bu taraftan komik duruyor. Aksine bende diyorumki 3 sefer sordum 3 seferde birisi bakmaya gitmiş almamış, demekki klavyede sıkıntı var. :)

Hele hele 2 tanesi varki enayi arıyor. Açık yazmayacağım. Kutusu bile yok. Birisi başka pa600 kutusuna koyacağız diyor öteki pa900 kutusu var ona koyalım diyor.

Ve daha nice komik sebepler bahaneler... Iclerinde gerçek anlamda dolandırıcı olanlar dahi var.

Haklısınız dolandırıcılık olayları gittikçe artıyor.En iyisi biraz daha ekleyip sıfır alıp kullanmak içiniz rahat olur en azından .

900 güzel alet eğer butcen yetiyorsa al derim mikrofon takılıyo vokalleride güzel cift mp3 saund güzel ekran dokunmatik kocaman rtm ses bol kullanımı kolay... dolarda duştu hem

Pa900'ün fiyatına şu an için çıkmam benim için büyük risk olacak.

Pa600 şöyle uzun yıllar kullanabileceğim şekilde kafama % 100 otursa, aradaki kayba rağmen gidip sıfır alacağım bir tane...

A2000 ise sıfır çok pahalı. O zaman zaten pa900 alırım. Çokta stresim birikti. Zaten en büyük ve tek zevkim bu. Hafta sonu gidip sıfır pa600 alırım belki kafama eserse :)

Pa900'ün fiyatına şu an için çıkmam benim için büyük risk olacak.

Pa600 şöyle uzun yıllar kullanabileceğim şekilde kafama % 100 otursa, aradaki kayba rağmen gidip sıfır alacağım bir tane...

A2000 ise sıfır çok pahalı. O zaman zaten pa900 alırım. Çokta stresim birikti. Zaten en büyük ve tek zevkim bu. Hafta sonu gidip sıfır pa600 alırım belki kafama eserse :)

Kardeş geçen hafta bende Sıfır Pa600 Qt aldım on numara alet kesinlikle öneririm pişman olmazsın.Kafam rahat 2 yıl garantili faturalı Ce sette on numara olmuş.Karar senin ...

Kardeş geçen hafta bende Sıfır Pa600 Qt aldım on numara alet kesinlikle öneririm pişman olmazsın.Kafam rahat 2 yıl garantili faturalı Ce sette on numara olmuş.Karar senin ...

Valla öyle yapacağım galiba. Para veriyoruz milletin kaprisini çekemem...Kimi yalancı kimi dolandırıcı. Hele birde yüksek fiyat çekenler var. Gerçek satıcı üçe beşe bakmaz. Alıcı bulduysa anlaşıŕ.

Hocam hayirli alis verisler.sende bk5 vardi sanirim.bende var vede 1 yildir kullaniyorum alet umdugumdanda kaliteli cikti her anlamda.bk5 ten neden vazgectin cozemedim

Hocam hayirli alis verisler.sende bk5 vardi sanirim.bende var vede 1 yildir kullaniyorum alet umdugumdanda kaliteli cikti her anlamda.bk5 ten neden vazgectin cozemedim

Bk-5'den neden vazgeçtigimi yazmayayîmda diğer kullanıcılarda buna takılıp keyifleri kaçmasın. Yani keyif derken takıntı anlamında söylüyorum. Takıntı yapmayın :)

ISTANBULdan (değerse yakın iller) A2000 veya Pa600 arıyorum.

Günceldir. "Ciddi" ilanları değerlendiriyorum. "CÎDDİYETSIZ" ilanlara ve Tekliflere bakmıyorum.