- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
Cevap: Pa600 veya A2000 arıyorum.
Haklısınız dolandırıcılık olayları gittikçe artıyor.En iyisi biraz daha ekleyip sıfır alıp kullanmak içiniz rahat olur en azından .
Adam ilana yazmış "2 ay önce sıfır aldım". Fatura soruyorum "fatura yok seri numarası vereyim DTL'den sorgulayabilirsiniz... O zaman ne anlamı kaldı uyanık
Ötekine garantisi var mı diyorum. "Garantisi biziz xxx müzik" diyor.Oo o zaman tamam hemen alalım. Alalım da sen kimsin
Bir diğeri aynı anda 3 farklı klavye için İlan açıyor. Hepsinin altında açıklamaya aynısını kes-yapıştır yapıyor; "Model yukseltecegim için satıyorum". 2.mesajımda soruyorum Dükkanmısınız? Yok diyor.
Bir başkasına klavye ile ilgili bişeyler soruyorum, yanıtlıyor. Peşinden ekliyor "yarın birisi gelip bakacak" diyor. Yarın zaten alamam çalışıyorum. Yapacak birşey yok size hayırlı satışlar. 3 gün sonra ilan aktif. Klavye duruyorsa ilgileniyorum diyorum. Duruyor ama pazartesi bakmaya gelecekler diyorYahu bu şekilde alıcının elini çabuk tutmasını sağlayamazsın. Bu taraftan komik duruyor. Aksine bende diyorumki 3 sefer sordum 3 seferde birisi bakmaya gitmiş almamış, demekki klavyede sıkıntı var.
Hele hele 2 tanesi varki enayi arıyor. Açık yazmayacağım. Kutusu bile yok. Birisi başka pa600 kutusuna koyacağız diyor öteki pa900 kutusu var ona koyalım diyor.
Ve daha nice komik sebepler bahaneler... Iclerinde gerçek anlamda dolandırıcı olanlar dahi var.
Haklısınız dolandırıcılık olayları gittikçe artıyor.En iyisi biraz daha ekleyip sıfır alıp kullanmak içiniz rahat olur en azından .