pa600 rezaleti

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa600 rezaleti

5 tane mesajı olan yeni bir kullanıcı muhtemelen arka planda başka amaçları ile konuyu açıp gitmiş. Amacı belli. Bu ve bunun gibi konular komple silinmeli bence. Bunlara fırsat vermeyelim burada.

Moderatör tarafında düzenlendi:

korgun yuz karasi bi aleti var saund olarak butun seri içinde en kotusu pa500tr dir barii pa500 ile kıyaslamasan... bence arkadaş pa600 almak istiyordur alamamiştir pis diyordur... pa600 parasını hakeden en güzel aletlerdendir....

Şahsen ben pa600 aldığım için hiç hayal kırıklığına uğramadım.Aksine çok mutlu oldum.Hem böyle bir fiyata 3x setlerinden ritim ses dahil okuyabilen yeni teknolojı bir alet ve aynı zamanda ekonomik bir alet yaptığı içinde Korg'a teşekkürler . Polemik yaratmaya gerek yok çünkü fiyat/performans olarak parasını hakkeden en iyi aletlerden biri pa600 dür.

1 sene kullandım aleti kullanmayı bilirsen güzel bir sete sahipsen alet on numara şimdi pa900 e geçtim dahada memnunum

Pa 500 TR kullanıcısı olarak kullanmasını bilene güzel org bence pa600 üst model olarak çıktı daha önce kullanmasam da

pa600 özelliklerine bakınca daha iyi bir org olduğunu görebilirsiniz pa800 ün setini pa600 e yükleyip bir anda

pa600 ritimleri gibi çalmasını bekleyemezsiniz bu her org da böyledir .

Bir daha ki konularınız da daha saygılı güzel konular açarsanız sevinirim .

Moderatör tarafında düzenlendi:

okan hocam çoramık ne demek?

Önceki mesajda da belirttigim gibi bu konunun açılma sebebi artniyetlilik... Biri gelip üye olup ilk mesajında sallamış gitmiş bir dahada yok. TRAKYAMÜZİK olarak bu tür oyunlara alet olmamak ve bu yaklaşımların diğer marka modeller içinde tekrarlanmasını önlemek adına bu konunun SİLİNMESİNİ öneriyorum.

Söylediğim gibi, konu tartışma amaçlı değil farklı çıkarlar duygusu ile artniyetli açılmış. Biri gelip üye olup ilk konusunda bunu yapmış bir dahada gözükmemiş.

konu kapatılmıştır..

Konu sahibinin marka ve model kotulemeye yonelik konu acmasi, ayni IP ile birden fazla kullanici acmasi ve forum uyelerinin sikayet uzerine tarafimca suresiz olarak banned' lanmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...