pa600 rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa600 rezaleti

Arkadaslar merhaba.
Öncelikle pa600ü cok oven arkadaslara sesleniyorum bu alet korgun yüz karası yeni aldım fakat dedikleri gibi muhtesem bir alet degil pa500tr kullandim pa500ün kitleri emin olun daha saglamdı...bi ozelligi sesleri iyi pa600un gerisi hikaye gibi pa800ritmini yukleyen arkdslar bilir ritim degilde ritimden baska herseye benziyor...
Pa500tr ye donus karari aldim korg bizi bu sefer hayal kirikligina ve husrana ugratti
Pa600almayi dusunen arkadaslara onerim hic bulasmayin paraniza yazik pa800 ideal bence
Ben yandim baskasi yanmasin :(:mad:

Kardeşim bende pa500 tr kulandım.Daha sonra pa800 aldım ve en son şuan pa600 kullanıyorum sıfır aldım.Pa500 tr ile bi kere kıyaslanmaz çünkü alette sample var.Pa500 tr kitleri çoğu senin piyasadan attığın pa50 80 kitleri olur.Ben pa800 de kullandığm setimi pa600 e attım birazda düzenledim şuan çok güzel bir set oldu.Hafta sonu programda alette gümbür gümbür tonlar var.Emin ol pa800 de öyle net canlı bir sound alamadım.Basslarda ritimlerde çok güzel net bir şekilde geliyor.Set yapacaksan albayrak modern setin üzerine kur çünkü piyasadaki en iyi parasız settir.3x setlerinden bile ritim ses alabilirsin.Yani yapacakların sınırlı değil yeterki kullanmasını bil ;)

Her cihaz, kendine has özelikler ile üretilir.

Her ürünün bir segmenti vardır ve her segmet kendi karakterini taşır.

Pa600 ten, 3x performansı bekleyemezsiniz.

Hele ki 600'e 3x seti yükleyip 3x gibi çalmasını da bekleyemezsiniz.

Hele Hele derme çatma ordan burdan kopyala yapıştır ile sadece aletin soundunu bozarsınız.

600'den tam performans almak isterseniz herşeyi 600 üzerinde, 600'e özel, 600'ün parametrelerini, 600'ün hoparlor ve amfinisini ve 600'ün fabrikasyon ritim ve seslerini baz alarak ayar yapmalısınız...

Sen 600'e 800 seti yükle sonra kötü geliyor de.

Bu aynı şöyledir.

2 insan vardır ikisi de aynı şeyleri yer ama, yedikleri kendi vücutlarında farklı reaksiyon gösterir.
Birinin midesi yanar, diğeri kilo alır gibi....

millet olarak üretileni kötülemeye pek bi alıştık...

üretilenler sadece bir yelpazedir, tüketen ise o yelpazenin hangi yaprağının kendisine uygun olduğunu bilmesi ve seçmesi gerekir.

Pa600 kötü bir cihaz değildir. Hic bir cihaz kötü degildir . Kötü olan tecrubesizlik acemiliktir

ilginç arkadaş pa600 beyenmemiş demediğinizi bırakmamışsınız hayırdır korgla ortaklığınızmı var arkadaş sadece görüş beyan etmiş ne var bunda bukadar müzisyenliğine kadar vurmuşsunuz arkadaşı her şeyin bir alıcısı vardır

ilginç arkadaş pa600 beyenmemiş demediğinizi bırakmamışsınız hayırdır korgla ortaklığınızmı var arkadaş sadece görüş beyan etmiş ne var bunda bukadar müzisyenliğine kadar vurmuşsunuz arkadaşı her şeyin bir alıcısı vardır

Burda kimsenin başka bir firma ile ortaklığı yok,alırken denemedenmi aldı bu kişi ? artı cihazı alan insanları keriz yerine koyma şeklinde bir tavırla yazması ilginc bi artı daha bı kişinin üyelik tarihi yeni ve daha ilk mesajı ,buyr burdan yak dercesine.

Arkadaslar merhaba.
Öncelikle pa600ü cok oven arkadaslara sesleniyorum bu alet korgun yüz karası yeni aldım fakat dedikleri gibi muhtesem bir alet degil pa500tr kullandim pa500ün kitleri emin olun daha saglamdı...bi ozelligi sesleri iyi pa600un gerisi hikaye gibi pa800ritmini yukleyen arkdslar bilir ritim degilde ritimden baska herseye benziyor...
Pa500tr ye donus karari aldim korg bizi bu sefer hayal kirikligina ve husrana ugratti
Pa600almayi dusunen arkadaslara onerim hic bulasmayin paraniza yazik pa800 ideal bence

Kardesim bazi ince ayarlamalar yaparsan birazda kurcalarsan cihazi eminim bakis acin degisir. Bilmedigin konularda pa600 kullanan bazi arkadaslara derdini anlat sana cani gonulden yardimci olurlar hemen on yargili olma.

Arkadaslar merhaba.

Kardesim bazi ince ayarlamalar yaparsan birazda kurcalarsan cihazi eminim bakis acin degisir. Bilmedigin konularda pa600 kullanan bazi arkadaslara derdini anlat sana cani gonulden yardimci olurlar hemen on yargili olma.

bende 3x ve emo usb var.geçen düğüne arkadaşımın yanına gittim.pa600 kullanıyodu.valla soundları hoşuma gitti hiç fena değil.sadece klavye tuşlarını beğenmedim çok küçük çalmakta zorlandım,tabi oda alışmakla ilgili.

Arkadaslar merhaba.

Korg bizi hayal kırıklığına uğrattı derken, pardon da siz kimsiniz kimlersiniz kaç kişisiniz. Şayet bizi hayal kırıklığına ugratmadı.

Başlığı açma amacınız polemik yaratmak. Çünkü konu içeriği öyle. Sizin beklentinizi karşılayamamış olabilir ve buraya öfke kusmak için gelmişsiniz.

Bu tarz konulara hiç girmem ilk defa giriyorum MODERATÖR arkadaşlarda lütfen bu konuyu kapatsın. Çünkü ne bir soru nede bir paylaşım veya tartışma konusu. Sadece POLEMIK...

Madem pa500 alacaksın bu konuyu ne diye acarsın. Hayret ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...