- Enst.
- ....
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK
Hocam aleti işleyin diyorsunuz. Kesinlikle haklısınız, ben tüm klavyelerimde ritimlerimin seslerimin tamamına yakınını kendim yazarım piyasadaki nevaleyi pek kullanmam. Şimdi YAMAHA işlense diyorsunuz, nasıl işlensin? Şimdi atıyorum Türk 1 Kitine davul tam ortaya yani 64 panlama ile tam ortaya koyulmuş, ben ise yeni bir kit ile o davulları stereo yapıp sağ ve sol çıkışlardan farklı davul tonları almak istiyorum, ya da yine bir kitteki bir davul çok sönük geldi onu parlatırken darbukalar çok Mid geliyordu onları ise biraz sönükleştirmek istiyorum. İşte bu dediklerim Yamaha'nın bırakın A1000'inde Or700'ünde; 3500TL verip alacağım A2000'de bile yapılamıyor. İnsanlar neyi işlesin ki ne yazsın ne oluştursun? İşlenebilecek birşey yok.
Hoparlörü bile kapatamıyorum orgun üzerinden hoparlörü ya, illa jak takıcam kulaklık çıkışına? Komedi vallaha komedi.
korg pa modelleriyle deli karlar elde etti ve etmeyede devam ediyor ben de yamaha ve roland kullandımm yamahanın kapasitesi korg tan çok üstün ama alet çok işlenmediği için nedense türkiyede çok talep grmüyor korg türk halkına hitap eden aletler çıkartıyor işleyen insanlar çok var yani destek çok eğer siz bir aleti işleyip ritim yazamıyorsanız dünyanın en iyi aletide olsa bi işe yaramaz aletler çıkar teknolojiler deişir ama siz işe yarayan kısmını alırsanız hiç bir zaman hersene yada klavye deiştirmessiniz psr 900o mesela zamanında bir araba fiyatındaydı kayboldu gitti sonra nsanlar işledi aleti ve yine piyasada aranır olduu korgun hep bu artısı var destek ve yenilik hep yapılıyor klavyeler arasındaki rekabet hiç bitmez iş bilenin kılıç kuşananın demişler herkes e bol kazançlar ve korgçulara ve müzik piyasasına hem yamahanın hemde korgun yeni klavyeleri hyırlı olsunn
Hocam aleti işleyin diyorsunuz. Kesinlikle haklısınız, ben tüm klavyelerimde ritimlerimin seslerimin tamamına yakınını kendim yazarım piyasadaki nevaleyi pek kullanmam. Şimdi YAMAHA işlense diyorsunuz, nasıl işlensin? Şimdi atıyorum Türk 1 Kitine davul tam ortaya yani 64 panlama ile tam ortaya koyulmuş, ben ise yeni bir kit ile o davulları stereo yapıp sağ ve sol çıkışlardan farklı davul tonları almak istiyorum, ya da yine bir kitteki bir davul çok sönük geldi onu parlatırken darbukalar çok Mid geliyordu onları ise biraz sönükleştirmek istiyorum. İşte bu dediklerim Yamaha'nın bırakın A1000'inde Or700'ünde; 3500TL verip alacağım A2000'de bile yapılamıyor. İnsanlar neyi işlesin ki ne yazsın ne oluştursun? İşlenebilecek birşey yok.
Hoparlörü bile kapatamıyorum orgun üzerinden hoparlörü ya, illa jak takıcam kulaklık çıkışına? Komedi vallaha komedi.
Moderatör tarafında düzenlendi: