CHL
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- pa2x
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK
Kesinlikle parasina gore fazla bi cihaz katiliyorum aletin ustunde yazanlar bolumunu pek anlamadim benim yazdiklarim size degildi
Tini Farki denince korgsa konusulan kendi adima pa1x aklima geliyor ,800+2x+600 bi grup olur,3x de guzel saglam bi set calismasiyla one cikar...
Bana hitap edense yandada goruldugu uzere Tyros
ancak En onemlisi Elimizdeki cihazi her ne marka ,model olursa olsun Tanimak ve kullanma kabiliyetimizi gelistirmek...
Tanitim videonuz icin tesekkurler
Kesinlikle parasina gore fazla bi cihaz katiliyorum aletin ustunde yazanlar bolumunu pek anlamadim benim yazdiklarim size degildi
Tini Farki denince korgsa konusulan kendi adima pa1x aklima geliyor ,800+2x+600 bi grup olur,3x de guzel saglam bi set calismasiyla one cikar...
Bana hitap edense yandada goruldugu uzere Tyros
ancak En onemlisi Elimizdeki cihazi her ne marka ,model olursa olsun Tanimak ve kullanma kabiliyetimizi gelistirmek...
Tanitim videonuz icin tesekkurler
demoyu dinlediginizde effektler cok aza alındıkı esas sesleri dinleyelim diye
nekardar para o kadar köftebu kadar parayada baya bir köfte var diye düsünüyorum
ben saadece tanıtım amaclı paylasıyorum, bu aletin üstünde pa 600 yazdığına göre pa 600, ne pa 800 ne pa3 nede yamaha nede roland yazıyor ben öyle bir yazı bulamadım. bence her aletin belli bir tını vardır belli bir güzelliği vardır
alet hafif al koltuk altına git, sesler tamam ritimler tamam
bence bu parayı hakeden bir alet diye düsünüyorum
saygılarımla hasan