pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 258
  • Görünümler : 61K
Cevap: pa600 PİYASAYI ÇOK FENA KARIŞTIRACAK

tyrosun piçbendi bile etmez bence

Konu iki haftada 8500 okunma sayısıyla rekor kırmış. Bir üye üç kez girse 8500:3=2.820 kişi ziyaret etmiş olur. Bu sayı orgun yılda 5.000 adet satacağının gerçekci bir tahmin olduğununun göstergesi sayılabilir.(Bu fırsatı Roland firması gw8 modeliyle le bir kaç eksik yüzünden kaçırdı)

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla mustafa agbey ben aldim ödemesinide yaptim erkanda en gec 4 haftaya elinde olur dedi erkanlada orgun üzerindeki konusmamda pa800 kisitlanmis pa600 dedi yani pa800 yüzün kücük kardesi dedi ama suvar sampel olayinda biliyorsun cok konustum ve bu orgun sampel okumasi icin bu fiyata deger oldugunu düsünyorum cünkü zamaninda pa800 e 128 mb ram icin az kalsin 700 euro para sayiyordum bide bunda pa3 teki gibi gitar modus ta varmis ben pek anlamadim ama bu fiyata cok büyük isler yapiyor kanatindayim

ve farz edelim bi ise yaramaz yinede fiyat bakimindan cok deger kaybetmiyen orglardan bitanesi ben bk-5 te 35 gün icerisinde tam 300 euro zarar etim burda pek bk5 e bakan yok zaten oysa org cok güzel biseydi onu söyleyebilirim.

herkese saygilar

valla mustafa agbey ben aldim ödemesinide yaptim erkanda en gec 4 haftaya elinde olur dedi erkanlada orgun üzerindeki konusmamda pa800 kisitlanmis pa600 dedi yani pa800 yüzün kücük kardesi dedi ama suvar sampel olayinda biliyorsun cok konustum ve bu orgun sampel okumasi icin bu fiyata deger oldugunu düsünyorum cünkü zamaninda pa800 e 128 mb ram icin az kalsin 700 euro para sayiyordum bide bunda pa3 teki gibi gitar modus ta varmis ben pek anlamadim ama bu fiyata cok büyük isler yapiyor kanatindayim

ve farz edelim bi ise yaramaz yinede fiyat bakimindan cok deger kaybetmiyen orglardan bitanesi ben bk-5 te 35 gün icerisinde tam 300 euro zarar etim burda pek bk5 e bakan yok zaten oysa org cok güzel biseydi onu söyleyebilirim.

herkese saygilar

Batıda GW8 in etkisini yaratamadı. Yamaha psr 650 de şahane ama küçük detaylar tercihi etkiliyor....

ertan Abi ne demek ise yaramaz tabiki ise yarar pa600 pa3x ile ayni ses kalitesine sahip bi alet ve pa800 den daha fazla rami var ayrica ekrani her iki modeldende daha buyuk ve iyi ;)
herturlu fiyati icin guzel bi alet satmasi vesaireside sorun olmaz fakat bk-5 iniz varmis nicin sattiginizi pek anlayamadim acikcasi ama olan olmus giden gitmis sorun degil canimiz sagolsun :)

öncelikle tesekür ederim ilker reiss ilk sen oldun hayirliyan bide roland tr, ustam
zaten almanyada 3 dügün de parasini cikartiyorum burda 1 dügünde bir orgcunun kazanca 300 ile 350 euro ö söz konusu degil zaten ayrica eco yani erkan buna set yapacak hemde 50 mb lik set yapacam dedi, arti aleti aldigim yer musik store köln 36 ay garanti veriyor eco musik te set yapinca org bu fiyata piyasada 1 numara olur bence

saygilarimla

öncelikle tesekür ederim ilker reiss ilk sen oldun hayirliyan bide roland tr, ustam
zaten almanyada 3 dügün de parasini cikartiyorum burda 1 dügünde bir orgcunun kazanca 300 ile 350 euro ö söz konusu degil zaten ayrica eco yani erkan buna set yapacak hemde 50 mb lik set yapacam dedi, arti aleti aldigim yer musik store köln 36 ay garanti veriyor eco musik te set yapinca org bu fiyata piyasada 1 numara olur bence

saygilarimla

Hayirli olsun kardesim, bende dort gozle bekliyorum, bu orgta beni etkileyen en guzel ozellikle uzakta yasadigim(amerika) icin ciple miple ugrasamiyorum, yada burada TR versiyon klavyeleri bulmak imkansiz..... insallah orgun 1 aya kadar gelir. gecenlerde Korg turkiye ocak subat ayinda gelicek deyince ben de olurmu stock tuketmek icin yapiyorlar org amerikada ve avrupada ekim ayinda cikacak demistim, simdi SOZUMU GERI ALIYORUM. bizim buradaki siteler pa600 u once ekleyip simdide envanterlerinden cikardilar yani org yok ortada, bu durumda turkiyedekiler hakli olabilir. o yuzden diyorum insallah 1 ayda kavusursun.
Saygilar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tesekür ederim kanuni alt

bildigim kadar türkiyeyede pek fazla uzun sürmez pa600 gelmesi
amerkada yasayip türk insturumentlerde bulmakta zorluk cektinize üzüldüm ama sanirim
korg dünyaca heryere ulasacaktir
en dogrusu sizde benim gibi direk korg un sitesine mail yolayin ben öyle yaptim aninda cevap alabiliyorum sizede tavsiye ederim nezaman kesin cikacagini onlar size verir sanirim

ama korg türkiyeyi bilmiyorum ben sadece almanyadaki korg la mailesiyorum eminim amerikadada vardir korg bayisi.

saygilarimla

korg pa 600 deneme, derdim coktur hangisine yanayim

yazin youtube ekledim ilk deneme soundlar

bence felaket bi alet :)

Hayirli olsun 1000 euroya bildigin Korg soundu ;)
Korg severler icin yada farkli bi sound arayanlar icin ideal

korg pa 600 deneme, derdim coktur hangisine yanayim

yazin youtube ekledim ilk deneme soundlar

bence felaket bi alet :)