Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
valla mustafa agbey ben aldim ödemesinide yaptim erkanda en gec 4 haftaya elinde olur dedi erkanlada orgun üzerindeki konusmamda pa800 kisitlanmis pa600 dedi yani pa800 yüzün kücük kardesi dedi ama suvar sampel olayinda biliyorsun cok konustum ve bu orgun sampel okumasi icin bu fiyata deger oldugunu düsünyorum cünkü zamaninda pa800 e 128 mb ram icin az kalsin 700 euro para sayiyordum bide bunda pa3 teki gibi gitar modus ta varmis ben pek anlamadim ama bu fiyata cok büyük isler yapiyor kanatindayim
ve farz edelim bi ise yaramaz yinede fiyat bakimindan cok deger kaybetmiyen orglardan bitanesi ben bk-5 te 35 gün icerisinde tam 300 euro zarar etim burda pek bk5 e bakan yok zaten oysa org cok güzel biseydi onu söyleyebilirim.
herkese saygilar
öncelikle tesekür ederim ilker reiss ilk sen oldun hayirliyan bide roland tr, ustam
zaten almanyada 3 dügün de parasini cikartiyorum burda 1 dügünde bir orgcunun kazanca 300 ile 350 euro ö söz konusu degil zaten ayrica eco yani erkan buna set yapacak hemde 50 mb lik set yapacam dedi, arti aleti aldigim yer musik store köln 36 ay garanti veriyor eco musik te set yapinca org bu fiyata piyasada 1 numara olur bence
saygilarimla
korg pa 600 deneme, derdim coktur hangisine yanayim
yazin youtube ekledim ilk deneme soundlar
bence felaket bi alet![]()