PA500TR mi?PA80 mi? ALMALIYIM

• Konbuyu başlatan potomat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 9K

potomat

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG Pa800+MP3 BOARD!!!
s.a beyler yeni bir org alacagım için tercih yapmak istiyorum sizin goruslerininz bana yardımcı olacak inşlah pa500tr mi yoksa pa80 mi alayım sizin gorsleriniz nedir bana yardımcı olursanız sevinirim:)

Cevap: PA500TR mi?PA80 mi? ALMALIYIM

tarmısya gerk yok tabiki 80 al yani :)

Forumun en cok tartisilan konusu bu bence. Pa80 mi pa500tr mi? Herkes biseyler soyliyecek arkadasim. Imkanin varsa her ikisini de dene, hangisi hosuna gidiyorsa onu al. Ben 2 aydir kullaniyorum pa500tr, bir sikinti gormedim. Sahsen 10 senelik bir teknolojiyi tercih etmezdim. Cep telefonunda bile suan en son teknolojiyi al, yarin sabah uyandiginda eski oluyor. Teknoloji bu kadar hizla degisirken, eski bir alete bu kadar parayi vermek ne kadar mantikli, soru isareti. Pa500 tr islendikce zaten guzel bir alet oluyor.

bence pa 500 tr

yeni teknoloji yeni alet,rx ses kalitesi

pa 500 tr dışarıdan sample yüklenmiyo
pa 80 dışarıdan sample yükleniliyo

pa 500 tr usb ve sd hafıza kartlı
pa 80 usb yok disket v.s (usb sonradan taktırılıyor)

pa 500 tr 80 polifonik
pa 80 64 polifonik

pa 500 tr 64 mg hafıza
pa 80 16 mg hafıza

bunun gibi bir çok özellikleri var birbirinden üstün,

pa 80 nin en büyük avantajı sample yüklenebilmesidir,pa 80 ve 500 tr kullanmış biri olarak ben pa 500 tr yi alırım,birde temiz pa 80 kalmadı artık,sample şart diyorsan pa 80 al derim

gerisi sana kalmış

NOT...konu sahibi arkadaşım aynı konuyu iki kere açmışsın diğerini sildim,konu açarken dikkat edelim,tek konu açmanız yeterlidir,saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

.
İmkanın var ise ikinci el Pa800 almanı öneririm.

Eğer Pa500Tr ile Pa80 klavye arasında tercih yapmak biraz zordur. Kullanım amacında önemli. Eğer düğün işi ile uğraşıyorsan Pa80'i tercih etmelisin. Pa500Tr'nin de yeni bir teknoloji olduğunu, Pa80'in temizini bulmanın zor olduğunu da göz önünde bulundurmalısın.

İmkanın var ise her iki klavyeyi de test et sonra kendin karar ver. Çünkü buradaki arkadaşlarımızın bir bölümü Pa500Tr, diğer bir bölümüde Pa80 diyeceklerdi.

Kolay gelsin...

Ben mesajı yazarken Zafer arkadaşımız kıyaslamalı bir cevap yazmış. Bu sanada daha iyi fikir verecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Temizini bulabilirsen gözün kapalı PA-80 al derim ben kullandım inanınki hala lezzetini aramıyor değilim. Saygılarımla,

Dostum bende senin gibi ikisi arasında kaldım..pa500tr de ritimlerde davullar teneke gibi ama fiyatı uygun! :/ pa80 baba gibi klavye .. Pa500tr nin 0 fiyatı 2500 olunca insan ister istemez ona yöneliyor ama ritimler :/ of of.. Bende ne yapacagımı bilmiorm üstad

yavv bütçem 2.000-2.200 arası işte:)

ben olsam pa500 tr alırdım yeni yenidir benim bir arkadaş aldı pa80 dıştan temiz içi haşat çıktı pa80 temizi kalmadı artık ...

pa500 tr bence yeni teknoloji ve rx kalitesi var