PA500TR mi?PA80 mi? ALMALIYIM

• Konbuyu başlatan potomat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 9K
Cevap: PA500TR mi?PA80 mi? ALMALIYIM

temiz pa80 bulmak zor olabilir, pa500tr en azından yeni teknoloji ve sıfırını ya da temiz kullanılmışını bulabilirsin

pa80 tabiki dugunler icin en pratigi budur bence ben 7 seneden beri pa 80 ile dugun caliyorum ve hep memnun birakti sanada tercih ederim kardes...
fransa dan ;)

dugun yapıcam ama hangisi daha ii dugun için veya normal evde çalmak için ikisi arasında kaldım yavv:)

bende pa500 tr ile düğün yapıyorum salonda çokta memnunum ritimler sesler düzenleyince çok süper oluyo kim ne derse desin parasına göre iyi alet ...

tmm saolun agalar beni aydınlattığınız içn kararımı verdim pa500tr alıyorum ama temiz bi tane bilen varsa 2.el veya 0. bide fiyat 2.000 ile 2500 arası olsun:)

bence or 700 v2 plus al ne pitch bendde sorun yaşamazsan ritmleri sesleri falan dinlerken ne demek istediğimi anlayacaksın.Bende eski pa500 kullanıcısıyım evde alet güzel ama cihazlarda ses kötü çıkıyo ya.Hem yamaha kasa olarakta çok daha sağlam.Karar senin tabiki

kardeş pa 500 tr al ben 8 aydır kullanıyorum güel setler var mükemmel derecede beğenmeyenler beğenmesin tam bir kullnıcı dostu rahat rahat sahne ve düğün işi yapabilirsin pa 500trden şaşma bende ilk defa aldığımda pişman olmuştum ama kullana kullana işi çözdüm süper bir alet diyebilirim saygılar mudurnulu piyanist alaattin

saol babada yavv abi aleti açarken intro3'e basmıs kuzenım işte ssd media format faln çıkmış oda yeslemiş alet dondu kaldı dondu derken usb ensbled faln dio gerisini açmıo bu sorun hiçkimsenin basına gelmedımı yavv bi yardım edin tamda set yapıodum pa1xden bi yardım edin abiler!!!!!!!!!:(

pa80 ve ilko kart oldumu tadından yenmez hocam

ISTANBul BEYOGLU UTAR MUZIKT SERDAR UTAR SERDAR ABIDE VAR PA500TR 2000TL ISTIYODU