Pa 900 yeni 4 tel demo

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 7K
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demo

yakın zamanda pa900 x3'ten sonra 2inci sırada yerini alacaktır.
yılbaşı sonrası pa800 ikinciel fiyatları düşecektir.
Şu anda bile her müzik markette 2-3 adet satılık pa800 var.

Roland kullanıcısıyım..yaptığımız müzik türündeki alt yapılar yurt dışından gelmeye başladı.Onlarda korg üzerine yazıldığından dolayı.Gidip Korg ailesine baktım.. Pa 600 ve Pa 900 test ettim..pa 800 de vardı...sanırım uzun süre pa 800 'ü kimse elden bırakmayacak ...pa 900'ün orkestradaki duruşu çok güzel olur.ama keşke pa 800 deki Tuşeler onda olsaydı..pa 600 ile aynı..pa600 deki sesleri mix ettikten sonra pa 900 o kadar da olmazsa olmaz olmayacak..yani piyasa yine pa 800 le devam eder...herkese kolay gelsin..NOt: arkadaşlar..ikinci olarak evde kullandığım Roland BK5' korg pa 800 ile takas etmeyi düşünüyorum..Düğün işleri değil ..yurt dışından gelen alt yapıyı Roland okumuyor..pa 900 düşünüyorum ama ..malzeme...kötü..çaresizce pa 800 arıyom..BK-5 ile takas düşünen.. temiz pa 800 varsa. lütfen mesaj atsın ..teşekkürler..
.

Moderatör tarafında düzenlendi:

toprağın acayip süper 4 telliler var birebir aynı 900 e uyarlamış arkadaş

pa 900 ü beğenmeyen her kez bu aleti yüzde yüz alacak...

klavyeleride test ettinizmi çok adi klavye :( sırf bu sebepten artık korgu komple bırakmayı düşünüyorum malesef çok sıkı korgcuyum ezelden ama kalitesiz üstüne kalitesiz klavyeler çıkartıyorlar artık . yamahaların ses kartları ve polifonileri artık pa ları 2 ye 3 e katlıyor malesef :/

eline sağlık kardeşim cok guzel olmuş bende 3 yıl aradan sonra pa 800 aldım daha önce 55tr vardı. sound güzel

Pa800 düğün işi yapanlar için daha güzel sounda sahiptir daha toktur,pa900 daha soft müzik yapanlar için (buna stüdyo kayıt aranjörlükte dahil) daha güzel sounda sahiptir..ben bu forumda pa55 pa80 den üstün sounda sahip diyenleride gördüm..

Pa800 düğün işi yapanlar için daha güzel sounda sahiptir daha toktur,pa900 daha soft müzik yapanlar için (buna stüdyo kayıt aranjörlükte dahil) daha güzel sounda sahiptir..ben bu forumda pa55 pa80 den üstün sounda sahip diyenleride gördüm..

demekki kulak zevkleri farklı bencede pa55 pa80 den daha güzel pa80 bana teneke gibi geliyor. hele pa800 2 sene kullandım öyle lanet bi alet görmedim tamam vuruşlar sert ama bu müzik değilki sound denen bişey yok sound kicklerle anlaşılmaz altyapılarbasslar akorlar hepsinin uyumlu tadında gelmesiyle anlaşılır buda çok şükür pa900 de yakalanmış dinerken çalarken zevk alıyorum tane tane tek tek acc lar basslar çok tatlı geliyor kickler insanı yormuyor. benim kulak zevkim bu tabi ve şahsi fikirlerim bunlar herkesinkine de saygı duyarım.....

saygılarımla