Pa 900 yeni 4 tel demo

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 7K
Cevap: Pa 900 yeni 4 tel demo

valla kardeş ben pa800 v2 kullanırken albayrak modern seti düzenleniştim öyle kullanıyordum albayrak sette ki slowlarda altyapıları ve kitlerdeki temizliği duyunca pa800 kalitesini anladım pa900 içime sinmedi nedense o yüzden pa800 alıcam ama ilerde pa1000 çıkarsa onu düşünebilirim birde pa800 ritimleri bana göre bambaşka tonlu ve tam düğün aleti o dolgunluk tonu şuana kadar pa900 de duyamadım ...

arkadaşlar biz eski aletleri kötülemiyoruz sadece iyi olanı ortaya çıkarıyoruz senin paran senin cebin içine sinmez almazsın alırsın zorla insanlara pa900 alın demiyoruz ayrıca pa900 bayisi felan değiliz yani ben çoğunlukla hobi olarak evde kendime yapıyorum bu işi albayrak seti pa900 e yükleyin bide öyle deneyin yani set güzel temizse tabiki pa800 de de güzel çıkar ama bide pa900 de dinleyin aynı seti farkıda açıklıyım pa900 128 polifony pa800 de olan gitarların yerine dnc sesler var ve o yüzden altyapılar çok tatlı geliyor zaten çekilmiş diyer samplelerin soundu değişmez benim asıl anlatmak istediğim alet pa800 den kötü değil bikere bunu anlasın insanlar pa800 den ne kadar iyi olduğuda zamanla günyüzüne çıkar pa800 le aynı bile olsa 0 alet 4500 tl mp3 board içinde ram 192 mb fark ortada bu bile yeterli bir sebep bence pa800 le aynı seti aynı anda yüklemeye bastık pa900 den 20 dkk sonra yüklendi pa800 işlemci hızıda ortada yani ama tabiki en iyi alet herkezin kendi aleti...

saygılarımla ......

ne alakası var be kardeşim alet eski olunca saund kötümü oluyo bırakın bu işleri zamanı gelince herkes dener hoşuna giden alır benim ketron xd9 var saundu bana çok güzel geliyoı ne olacak şimdi herkes xd9 mu alacak

alet eski olunca sound kötü mü oluyo ? Cevabım : Ketron xd9 sx3000 audya 5
bu aletler sample aletler ve ketronun ses kartları çok kalitelidir ketronun uzmanlık alanı sound card ve sound moduller dir korgla hiçbir zaman kıyaslanamazlar benim kıyasladığım korg ürünleridir ketron xd9 un soundu kötü değil ama kısıtlı hafıza geliştirilmesine engel oluyor. Yani yorum yazarken yamaha tyroslar ketronlar rolandları katmayalım korgun ürünlerinden bahsediyorum pa900 de 3x soundu var ben bunu diyorum haa diyosanızki pa800 ün soundu 3xten güzel sizin zevkiniz bişey diyemem... saygılarımla

Bence 800 ü olan arkadaşlar yaza kadar aletlerini satsınlar piyasası çok düşecek- emo da set yaptı 900 e uyumlu alet uçak olacak
emin olun 800 oyuncak gibi gelecek size

bağlama sesi güzel. bu sonuçta sample bir ses. pa 800 de de çalışır 900 de hemen hemen aynı performansı verir. burda mühim olan sample ne kadar kaliteli olduğudur. sıradan bi sample eğerki harika üstü çıkıyorsa o zaman cihazı övme durumu oluşur. pa 800 de bu sample ELEKTRO RE olarak geçer. BARIŞ SET te mevcut olması lazım.

Bence 800 ü olan arkadaşlar yaza kadar aletlerini satsınlar piyasası çok düşecek- emo da set yaptı 900 e uyumlu alet uçak olacak
emin olun 800 oyuncak gibi gelecek size

iddialı bir yorum olmuş. pa800 çok fırtınalı yorumlar görmüştür neden ikinci eli hâla 3600 aşağısında değil demekki cihaz kaliteli ve piyasayı sarmış durumda.

eline,yüreğine sağlık.çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim.pa800'üm vardı,konut kredim için satmak zorunda kaldım.ileride tekrar pa800 alırım diye düşünüyordum.senin bu güzel demolarınla, rabbimin izniyle durumumu maddi açıdan biraz daha düzeltebilirsem pa900 almaya karar verdim.

eline,yüreğine sağlık.çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim.pa800'üm vardı,konut kredim için satmak zorunda kaldım.ileride tekrar pa800 alırım diye düşünüyordum.senin bu güzel demolarınla, rabbimin izniyle durumumu maddi açıdan biraz daha düzeltebilirsem pa900 almaya karar verdim.

yeni demolar gelicek fabrikada çalıştığımdan pek zaman ayıramıyorum haftyaya sağlam demolarla gelicem tekrar pa900 gerçekten hoş cihaz pa800 2sene kullandım öncelerinde e70 -e86-g600-yamaha a1000-pa80 kullandım hiç bir aletten bu kadar zevk almamıştım pa900 gerçekten umduğumdan çok daha iyi pa3x in en yakın alternatifi şuan...

saygılarımla

BURSA -ERCAN

rtim fena degil ama sesleri begenmedim birde su gercek pa800 kadar sound kalitesi yok malesef ve pa800 den de ucuz :))))

bende bir pa800 kullanıcısı olarak pa900 ü denemiş olarak şunu söylemek isterim,

pa900 gerçekten pa800 den saund gücü ve kalitesi olarak baya üstün,
pa800 ün kendi üzerindeki hoperlörü büyükte olsa pa900 son teknolojiyle süper olmuş,arkadaşlar internetten demo dinleyipte demoya bakarak yorum yapıyorsunuz çok aldanıyorsunuz,canlı dinlemeden yorumlardan kaçınalım,canlı deneyip dinlemek şart,

3x samplesinide dinleseniz pa800 den farkı yok dersiniz o zaman demo dinlemeyle,

maksatım yorumlarınıza tepki değildir,sizi kırmakta değildir görüşlerinize saygıda duyarım ama yorumlarınız sanki biraz benim orgum daha iyi v.s çizgisinde olmuş
demo için teşekkürler ellerinize sağlık,

Moderatör tarafında düzenlendi:

bende bir pa800 kullanıcısı olarak pa900 ü denemiş olarak şunu söylemek isterim,

pa900 gerçekten pa800 den saund gücü ve kalitesi olarak baya üstün,
pa800 ün kendi üzerindeki hoperlörü büyükte olsa pa900 son teknolojiyle süper olmuş,arkadaşlar internetten demo dinleyipte demoya bakarak yorum yapıyorsunuz çok aldanıyorsunuz,canlı dinlemeden yorumlardan kaçınalım,canlı deneyip dinlemek şart,

3x samplesinide dinleseniz pa800 den farkı yok dersiniz o zaman demo dinlemeyle,

maksatım yorumlarınıza tepki değildir,sizi kırmakta değildir görüşlerinize saygıda duyarım ama yorumlarınız sanki biraz benim orgum daha iyi v.s çizgisinde olmuş
demo için teşekkürler ellerinize sağlık,

değerli üstadım gerekli yorumu yapmış fazla söze gerek bile yok