Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?

Cevap: Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?

cevap çok basit. pa800 mercedes. pa900 çin malı yan sanayii. mantık lütfen.saygılar

bu yoruma ağzımla gülmeyi denicem :D:D:D:D pa900 ü korg üretmiyormu ? bilmediğimiz başka bi korg firması daha mı var ? ve bir soru siz korg un italyan firması olduğunu mu zannediyorsunuz ?

italyan olmasına gerek yok. pa900 tipi şeklı oyuncak gıbı gozukuyor tuslar desen keza ole pa800 taş gıbı alet bnce daha tok alet

italyan olmasına gerek yok. pa900 tipi şeklı oyuncak gıbı gozukuyor tuslar desen keza ole pa800 taş gıbı alet bnce daha tok alet

pa800 kötü bir alet değil piyasada oturmuş güzel bir cihaz ben pa800 ü kötülemiyorum ben hiçbir klavyeyi kötülemiyorum ama bilmeden ordan burdan duyduklarınızla cihaz kötülendimi sinirleniyorum korg i3 var biliyonmu o pa800 den daha sağlam şimdi bu alet daha mı iyi oldu pa800 den . madem malzemeye göre klavye kullanıyorsunuz pa800 plastik bir cihaz neden daha sağlam metal kasa bir cihaz kullanmıyorsunuz. dur cevabını da vereyim çünkü aradığınız özellikler o klavyede yok ne oldu malzeme kalitesinden vazgeçtin. ne için vazgeçtin özellikler eksik olduğundan. pa800 de hem mikrofon hem ekstra bir enstruman aynı anda girip hücum kayıt yapabiliyormusun ? pa800 mp3 board u bide ektra takman lazım ki bu özellik eksik. pa800 le pa900 arasında dağlar kadar bir ses bankası farkı var bak bu özelliktende yoksun ndnc sesler yok 128 polyfony 128 ossilator pa800 de yok. 16 dk yapmak için modifiye os kullanıyorsun pa900 de sound banklar user 1 user2 user 3 user 4 ve user dk hepsi 16 sayfa ama pa800 de user1 user 2 user dk yarı yarıya . sound konusuna gelelim burdan paylaşılan hucum kayıtlara bakarak yada tecrübesiz yapılanmış eq limiter ayarlarından çıkan sese bakarak yorum yapmayalım ben 1 sene pa1x 3 sene pa800 kullandım pa1x kadar tok ses veren bir cihaz yok. pa800 bildiğin teneke pa1x in yanında . pa900 ün soundunuda pa800 kıyaslamayalım 4 band 12 kanal eq var pa900 de gel ayarlayalım bak sound gör. korg hep aynı mort bütün cihazlar aralarında uçurum yok sound konusunda da yamaha tyros serisi hariç hiçbir klavyede sound çok güzel diyemem zaten. pa800e emo usb 2 takabiliyomusun hayır bak yazdıkca fark çıkıyor tek söylediğiniz malzeme sağlam değil gel beraber 2. kattan aşşağı atalım bakalım ikiside sağlammı yani bunlar elektronik cihaz sağlamlıktan kastınız nedir anlamadım malzeme plastik ne bekliyosunki. pa800 ün plastiği kırılmazmı? yoo aynı plastik ayrıca pa900 de plastik kasa sonradan boya değil malzeme boyalı malzeme yani üstünden pa800 gibi boya atması ve kararma olmuyor. neyse yazdıkca aklıma bişeyler geliyor daha fazla uzatmaya gerek yok pa800 güzel klavye pa900 de güzel bir klavye parasına göre özelliklerine kabiliyetine göre de pa800 den üstün. yeni her zaman yeni dir iyidir. saygılarımla

yıllardır pa800 kullanan biri olarak diyorum pa800 un 900den hic bir artisi yoktur bana gore 900un kasasi daha iyi enazında boya solmasi olmayacak svicler kırılmayacak pa800de svic lerin tanesine 12,5 tl istiyor dtl şu an 900 kullanıyorum diye solemiyorum belki 2-3 ay sonra 800 olacak elimde gene ama bunu kabul edelim 900 hor yönüyle 800den daha iyi arkadaşlar iyi olmassa modeli 900 olmaz fiyatı neden oyle diye sorarsanız korg her cıkardiği yeni modeli bi öncekinin aldında fiyat veriyo.. 800 kotu alet demiyoruz 900 ondan daha iydir diyoruz... tabı bu bana gore...saunda gelecek olursak kesinlikle 800den daha iyi bir sesle karşilaşacaksiniz almayı duşunen arkadaşlara sesleniyorum sadece kendi üstündeki hoparlörler zayif kalmiş yanız...

bn kac senedr pa800 kullanıyorm swıtchler hc ıcerı dusmedı :s

800 kazığını çokça yemiş çokça mağdur olmuş biri olarak yazıyorum. 2 gün önce 900 aldım, Saat 14:30 gibi eve geldim, akşam 18:00 de düğün çalacağım, hiç ama hiç telaş etmedim. Pa600 için derlediğim set vardı globali silerek onu yükledim, babalar gibi düğünü bitirdim. İyi ki 900 almışım, 2xle arasında çok gidip geldim fakat 2xin gerek ağırlığı gerek yavaşlığı, gerekse güncel 3x setlerini okumaması mecburen 900'e yöneltti beni. Bence pa 900 mukayese edilecekse 2x ile edilmeli. Genelde 2x almak isteyenler 900 e yöneliyor. Yada 900 almak isteyenler 2x' e...

800 kazığını çokça yemiş çokça mağdur olmuş biri olarak yazıyorum. 2 gün önce 900 aldım, saat 14:30 gibi eve geldim, akşam 18:00 de düğün çalacağım, hiç ama hiç telaş etmedim. Pa600 için derlediğim set vardı globali silerek onu yükledim, babalar gibi düğünü bitirdim. Iyi ki 900 almışım, 2xle arasında çok gidip geldim fakat 2xin gerek ağırlığı gerek yavaşlığı, gerekse güncel 3x setlerini okumaması mecburen 900'e yöneltti beni. Bence pa 900 mukayese edilecekse 2x ile edilmeli. Genelde 2x almak isteyenler 900 e yöneliyor. Yada 900 almak isteyenler 2x' e...

hayırlı olsun murat bey 900 ün ben emo usb yi bırakıyorum yeni set projem var beraber yaparız bişeyler. Güle güle kullan .

hayırlı olsun murat bey 900 ün ben emo usb yi bırakıyorum yeni set projem var beraber yaparız bişeyler. Güle güle kullan .

Teşekkürler üstadım. Pa600 e uğraştığım set 92 mb civarıydı. 100mb boş alanımız var inşallah yardımlaşarak birseyler yaparız... alet super sizin emeğiniz çok pa900e umarım dahada güzel olacak....

makine dizayn eden arkadaş. kaç senelik klavyecisin bilmiyorum yada kemanmı çalıyorsun onuda bilmem. gerekli teknik ve hatta nostaljik klavye bilgim vardır. raat ol. verdiğin cevaba bakılırsa iki klavye arasındaki farkı anlayamayacak ve bilemeyecek kadar bilgi fakiri bir arkadaşsın. klavyeci arkadaşlar benim demek istediğimi anlamıştır. klavyeci diyorum alooo. klavyeciler mercedes ile tofaş arasındaki farkı anlar. raat ol sen. yap bakalım bi hicazkar hocam.

makine dizayn eden arkadaş. kaç senelik klavyecisin bilmiyorum yada kemanmı çalıyorsun onuda bilmem. gerekli teknik ve hatta nostaljik klavye bilgim vardır. raat ol. verdiğin cevaba bakılırsa iki klavye arasındaki farkı anlayamayacak ve bilemeyecek kadar bilgi fakiri bir arkadaşsın. klavyeci arkadaşlar benim demek istediğimi anlamıştır. klavyeci diyorum alooo. klavyeciler mercedes ile tofaş arasındaki farkı anlar. raat ol sen. yap bakalım bi hicazkar hocam.

sayın hocam pa900 ün varmı ne kadar kullandın neye göre yorum yapıyorsun???? çok iyi klavyeciysen neden korg kullanıyorsun ??? çok iyi klavyeciler klavyeden anlar korg kullanmazlar zaten Mercedes Tofaş muhabbetlerini geçelim. kimsenin sanatına bişey dediğim yok herkesin sanatına saygım var ancak pa800 Mercedes pa900 Tofaş demek mantıklı mı şimdi???? ben pa800 ü uzun süre kullandım 4 sene kadar çokta emeğim var pa800 de set yapıp burada paylaştım pa900 e de set yapıp paylaştım beni bilenler bilir zaten sende pa 900 bile yokken iki klavye arasındaki farkı sen mi bileceksin kullanmadığın cihazın artısını eksisini nerden bileceksin kaldıkı klavyelerin bazı özelliklerini yıllar sonra keşfediyor bazı insanlar uzaktan bakmayla nerden anlıyorsunuz iyi yada kötü olduğunu ben pa800 kötü bir klavye demedim kullandığım klavye çünkü ancak hem performans sound olsun kullanışlılık hız işlemci donanım olarakta hemde fiyat olarakta pa900 üstün önce bir pa900 al bi kullan ondan sonra ya ben bu klavyeyi beyenmedim de öyle gel sonra senle tartışırız. saygılarımı sunuyorum. bu arada çok merak ettiysen söyliyim 15 yıllık klavyeciyim çocukluğumda başladım ancak bunun bi önemi yok 20 yıllık klavyeciler tanıyorum pa3x i var koma vermeyi bilmiyor. tekrardan saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi: