Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
slm arkadaşlar.kimse üstüne alınmasın ama şöyle bi gerçek var:akompanyaları ve basları kıstıktan sonra(hani konuyu açan arkadaşa bu forumda ritimleri ön plana çıkar akompanyaları ve bassları kısarsan olur denmiş..)ne anlamı kalıyor yapılanmüziğin...düğüncü bile olsa adam müzüğin hakkını vermeli.ritmi yazan boşunamı okadar akompanya yazıyo ritime.ritimle akorlar bir bütün olmadıktan sonra o müzik ,müzik olmaz kulağı doldurmaz.benden bir önceki konudaki pa 800 demolarını dinledim.akompanyalar çoook derinlerde ve altlarda kalmış..yaani adam sadece ritimle iş bitirecek öylemii?şantör peki neyi takip edecek?okurken sürekli detone olacak.pa 800 gerçekten ses düzeninde başarılıdeğil....onun yarı fiyatı bk5-or ortalığı yıkıyor..ritimlerdeki akompanyalar bile yetiyor...tabbii bazı arkadaşlar akor takibi bilmiyorlar..onlar müstesna..yorum yaparken akılcı,mantıklı ve tarafsız olmalı bence...yanlışmıyız...??? iyi çalışmalar bol kazançlar..
Valaha agır yazacagım.standart nazik bi şekilde yazıp okunmamaktansa içimi dökeçceğim nasılsa burası tartışma formu.burda bi çok arkadaş ben dahil pa 800 ün,ben ise tüm korg modellerinin kötü sound lu olduğunu söyluyorum.
Ama 2 sayfa öncesinde arakdaş o zaman sat demiş.Hak veriyorum arkadaşım sana evet satayım direk buraya konu açmayayım onuda yapabilrdim ama insanlar bilgilensin istedim.
Tamemen doğruları yazdığıma eminim.
Tamam müzisyenlikte görecelidir belki ama bi yere kadar.Sen korg seversin ben g600 severim.G600 ün tadı neden bir başka ? neden irenc bişeyler duymuyorum ? neden ketronda kendi ritmlerinden bişe açtığımda saz arakdaşlarıma bi bu ne yaa die tebrik ediyor ? 800 le yapmadığım kalmadı ama acemi oalrak görülüyorum.
Arkadaşım ne ayarmış bu be mix ayarı demiş bi arkadaş ağzını öpeyimkatılıyorum çünkü bass frekanslarını keserek kırparak ritm azına yüzüne ediyoruz ne o bass kestik.aslında ruhumuzu kestik haberimiz yok.
ben burdan tek sonuç çıakrıyorum.malesef insanlar müzikten pek anlamıyorlar ve korg o yzuden fazla satıyor.anlayandan cok anlamayan var müzikten kimse kusurabakmasın.
800 üm kolonlarından youtube den dinleyip alırsan böle benim gibi mort olursun. ne slow 7/8 ne 9/8 ne 5/8 irenc adam turkuyu okuyamıyor. bildiğin bir çamur.yazık vallaha yazık.
istediğim ritmi ketronda yapıp vcd den versem zaten daha guzel olacak ama anlamadığım nası oluyorda bunu müzik aletidir die piyasaya sürüpte 5000tl lik cihazın yaptığını bir vcd yapamıyor ?
Ezelden beridir böledir ve son sözümü yazıyorum banlanabilrim sorun değil ama korg un soundunu beğenen insanların müzisyenliğinden şüphe ederim.
tabi duyamayınca kötü sesleri gidip alabilrsiniz ya salonda bi gürltü olsunda aha işte org..tabi org mu morg mu acaba...
askerde 1 yıl pa 80 kulandım mecbur o vardı. arkadas ne caldıgımı anlamıstım ne bişe
çok ayar varmış korgun..ketron un ayarları daha kulanışlı ve daha müzisyene hitab edici.
en basitinden sahnede ritm calarken kick, hi-hat kesebiliyodum ama pa 800 de koymayı unutmuş değerli müzisyencik mühendisler..sanırım kulanmıyorlar.
niye kullanmadıkları zaten korg u neden kullanların fazla olduğunun doğru orantısında gizli sanırım.
öğrenciler bana ne alalım diye sordukalrında oyuncak için 800 al diyorum sahne yapıcaksan ketron al diyorum.
ben ispatlı yuruyorum karışmda 800 ve ketron var.zavallı ketron...8 beatlardan bi ritm aslaım 800 den bi de ketrıondan asalım yani.farkı duyanlar bana hak verir.
bu haksızlık değil mi ? orgun kendi ritmlerinde bile ketron adar iyi değil ama 4 ketron parasına maal oluyor 800.neden ? usb girişi var sample alet.elimdeki ıphone kualklıgı nasıl olurda pa 800 den daha iyi tını verir ya ?
korg mühendisleri gelsin ı fonu suratlarına atıcam 41khz yukluyorum 800 e ıphone 320kbp calıyor 10 misli orgun burda daha iyi kalite vermesi lazım + orglarda ses kartı var ya iyi en kotusu 1000euroluk DA/AD vardır diymi ? halen nasıl oluyor çözemiyorum.
pa 800 için didinmişler sesi nasıl kötü verebilriz diye mühendisleri buradan alkışlıyorum.korg un tüm vst lerinide siliyorum sitemden de siliyorum.
yazım için ustalarım affetsin içmi döktüm ben yılların birikimydi korg a karşı bi kere güvendim.korg bidahaki ucan org cıkarsın alırsam ellerim kırlsın!