pa 800 neden tesisatta iğrenç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saliverdim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
normalde xd9 da hiç böle problem yaşamadım.yani alette ne dinliyosan tesisatın guzelliğine baglantılı olarak sanada sound o geliyor...

fakat pa 800 de orgun kendi kolonları nefis ötesi iken iyi tesisatta yada daha iyi tesisatta o guzelim dinlediğiniz ses yada ritmin alakası yok .bildiğin çamur gibi.ritmler ise 50 den fazla roman yada misket denedim yok arkadas ce sette aynı 1 adet misket olmazmı salondan kovacaklar yeminle.neyse bunlar bi yana sorum şu :

neden orgda dinlediğiniz gibi tesisatta gelmez ? (özellikle lütfen tesisata suc bulamdan lutfen cevap veriniz.)

Cevap: pa 800 neden tesisatta iğrenç ?

normalde xd9 da hiç böle problem yaşamadım.yani alette ne dinliyosan tesisatın guzelliğine baglantılı olarak sanada sound o geliyor...

fakat pa 800 de orgun kendi kolonları nefis ötesi iken iyi tesisatta yada daha iyi tesisatta o guzelim dinlediğiniz ses yada ritmin alakası yok .bildiğin çamur gibi.ritmler ise 50 den fazla roman yada misket denedim yok arkadas ce sette aynı 1 adet misket olmazmı salondan kovacaklar yeminle.neyse bunlar bi yana sorum şu :

neden orgda dinlediğiniz gibi tesisatta gelmez ? (özellikle lütfen tesisata suc bulamdan lutfen cevap veriniz.)

Ses menüsünden orgun ritim ses ayarlarını kıs.Kitleri, basları ve akompanyaları aşağı çek.Master sesi demiyorum.Ekrandaki "volume" tuşuna bas, sonra da ekranın altındaki "track select" ile ritim seslerini görüntüle.Biz paşalar gibi düğün ve program yapıyoruz pa800 ile.

Kalitesiz olduğu için artı pa 80 de öyle ....berbat bir saund hak veriyorum...selamlar...

pa800 her düzeyde kullanıcı için mükemmel performanslar sunar.Tamamen ayarlarla alkalı sıkıntınız.eski bir ketroncu olarak pa800 ün aklınıza gelebilecek her konuda kullanıcıya kendine göre ayar yapma seçeneği sunuyor.

Pa800den ilkdefa böyle bi şikayet duydum.

rtim balans tiz bas mid ayarları ve ses ayarlarınız klavyenin üzerinden dinlediğiniz gibi çıkmaz. yapmanız gereken bu ayarları bir cihaz kurulu iken yapmanızdır.artı master eQ olayı var komple klavyenin tiz bas mıd frekans ayarlarını bütün her şeyine hükm edecek şekilde ayarlaya biliyorsun lakin dediğim gibi tesisatta ayar çekmen gerek.

Pa800 tesisatta kötü diyorsan benzin dök yak o tesisatı abicim sen

bende ilk kurdugumda öylesorun oldu ama sesleri ritimleri akumpları ayarladıktan sonra sorun morun ortadan kaktı birazda önceki orga insanalıştımı kulak yeni orgu biraz yadırgıyo ama seslerini ayarla pa 800 çok güzel bir alet arkadaşım

15.000 adet kullanıcının kulağı bozuk demek ki...Bilen bir arkadaşınıza ayar çektirin....

Allah ıma çok şükür gayette güzel tesisattada olsun nazar değmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...