pa 80 almayı düşünüyorum yardim

• Konbuyu başlatan akif058
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K

akif058

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa50 sd, Baglama
slm,

düsündüm tasindim pa80 almaya karar verdim (1,2 hafta icinde alacagim)
800€ ya 1 sene garantili 2. el servisten bi teklif var...

normalde ritimli ( yani türk ritimi ve sesleri karti yaninda olan ) alacaktim, ama onlarda garanti yoktu, bunu uygun gördüm.

karta yükleme konusunda bana yardim edebilirmisiniz yani ilk adimlarda yardim edebilirmisniz

esas sorum su :
diske becuplari koyduktan sonra baska bi islem kalmior degilmi yani koyduktan sonra orga takip secebiliosunuz ritimleri flan??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa 80 aliorum yardim

türkçeyi düzgün kullanarak yazarmısınız! aliorum değil, alıyorum. ayrıca ı harfi yerine i yazmayı bırakıp, yazım kurallarına uyarsanız çok daha iyi anlaşılır anlatmak istediğiniz konu...

Cevap: pa 80 almayı düşünüyorum yardim

slm,

düsündüm tasindim pa80 almaya karar verdim (1,2 hafta icinde alacagim)
800€ ya 1 sene garantili 2. el servisten bi teklif var...

normalde ritimli ( yani türk ritimi ve sesleri karti yaninda olan ) alacaktim, ama onlarda garanti yoktu, bunu uygun gördüm.

karta yükleme konusunda bana yardim edebilirmisiniz yani ilk adimlarda yardim edebilirmisniz

esas sorum su :
diske becuplari koyduktan sonra baska bi islem kalmior degilmi yani koyduktan sonra orga takip secebiliosunuz ritimleri flan??

akif058 korg pa 80 aldığında

16 mg kartı olacak,ritimlerini seslerini kullanmak istediğin kartın bakuplarını 16 mg (megabayt)lık karta yükleyeceksin,

yani korg pa 80 de

16 lık flaş karta sadece bakup yükleniyo,

birde orga yüklenen set var,setide orga yüklüyosun,setin içinde zaten ritimler yüklü,artı ritim kullanmak istersen diske atıp disktende ritim çalabilirsin,

tesekkür ederim zafer abi

gördügüm kadariyla flash karti bilgisayara takma imkani yok
bekuplari nerden karta yüklioruz ?

(yazim icin kusura bakmayin avrupada kullanamadigimbazi harfler var )

bilgisayarda flash card girişi varsa ordan da yüklersiniz.yalnız MCE proğramını pc nize kurmanız gerekir.nasıl yüklenildiği ise sitede araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.saygılar...

bırak kartı felan kardeş al or700tr v2 plus bak işine 15 senelik org o kadar para verme

arkadaşım,pa80 lerin sıfırı varmı bilmiyorum,ama 2,eli piyasada ganimet gibi,yanlız sana tavsiyem,bu org,un2.elini alma derim,nedenmi,çünkü bu orglar epey zamandır sahnede ve piyanistler hışırını çıkardı bunların.....tanıdığım 2 arkadaşımda var ve her ay sonu istanbula servise gidiyor....tuşlar ve fonksiyon düğmeleri randuman vermiyor çoğunda.NOT EVEDE KULLANILMIŞ PA80 lere sözüm yoktur.saygılarımla

tmm da abiler
1 sene garanti verior adam 2. el olmasina ragmen.
ben de cok uzun düsündüm pa50 yle pa80 arasinda kalmistim,, piyasada set bulamassin ritim bulamassin dediler bati aleti dediler pa 50 sd icin (2009 model),
bende pa 80 e karar verdim . yamaha yla da isim olmaz

almiymmi simdi pa80 ??

evet cevap verirseniz sevinirim

pa50 sd icin ses ve ritim bulabilimiyim yeterivhe

cevappp lütfenn!!!

pa 80 11 seneyi aştı bence artık devri kapandı elbette terciğ meselesi yeni model bir klavye tavsiye ederim