pa 80 almayı düşünüyorum yardim

• Konbuyu başlatan akif058
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K
Cevap: pa 80 almayı düşünüyorum yardim

Arkadaşım öncelikle elindeki paraya PA80 yerine or700 v2 alabilirsin.Maddiyatı denkleyincede plus yaptırırsın.Bikere or700 usb girişli ve temizini çok rahat bulursun.Satıcıların 1 yıl garanti demesine hiç aldanma.Alırsın 1 ay sonra git kullanıcı hatası der geri yollar seni kalırsın öylece.Piyasada temiz pa80 bulmak nerdeyse imkansız...

Eğer Türkiye'den bahsediyorsanız üstüne üstlük garanti de veriliyorsa söylenecek söz yok bayağı uygun lakin alacağın sağlıklı bir filaş kartın fiyatı da 100 - 125 EURO arasıdır bunuda fiyata eklersen 2000 TLnin üstüne çıkarsın malum PA-80 ler çıkalı 15 seneyi geçti diğer durumu nasıl onu sen görüyorsun gerçekten içine sindi ise al derim. Diğer hertür yardımlar için bu site den başka doğru bir adres bulamazsın. Saygılarımla,

almanyadanim ben

burda yamaha or 700 bulunmasi imkansiz ,, tutlmuuyor,,
birkac tane pa80 var ebayde iste 1 sene garantili olanda yeni koydular , onu da görmeden almak zorundayim :((

sizin baska tavsiyeleriniz varsa bu fiyata pa80 gibi tatmin edebilecek lütfen söyleyin

pa50 sd sifir 690 Euro,, sunun türk setleri , ritimleri , sesleri ,,... cok olsa tmm kesin alirim.. ama yok iste

türk aleti olarak burda mi pa 500 tr var bide pa80 (kartli ) pa 500 trde de samplr olayi yok 1600 Euro olmasina ragmen :(

Pa 80 çok güzel bi klavye ama yorgun bi klavye temizini bulmak zor herşeyin ömrü olduğu gibi elektronik cihazların da bi ömrü vardır ve genelde kitapçıkta kullanım ömrü 10 yıl yazar alırsın arıza yapar yapmaz şans meselesi ama aldığın cihazın içindeki parçalar en az 10 yıllık bunu unutma temizini bulursanda kaçırma.

piyasada temizi var.arayıp yerinde görüp alacaksın.5-6 ay önce ben aldım sahne görmemiş alet.ev kullanıcından çil çil,hd li.taş gibi makine.sezon da geliyo sattığım zaman bana para kazandıracak.bugüne kadar korg orglarından hep kazandım.bırak çin,malezya yapımı aletleri.pa80 italyan malı daha çoooooooook bu piyasada sayısal kıralllığını bazıları çatlasa da sürdürür.güneş balçıkla sıvanmıyor he he....sana tavsiyem sakın maceraya girme al pa80 i geceleri rahat uyursun.piyasada bedava yüzlerce kart ve setleri kaynıyo.set sıkıntısı çekilmeyecek tek alet şu anda...saygılar....

üstatlar biey soracam
sahnede calinan la evde calinanin ne farki var ??

yani ebayde de cok gördüm sahne de kullanilmadi flan ??

üstatlar biey soracam
sahnede calinan la evde calinanin ne farki var ??

yani ebayde de cok gördüm sahne de kullanilmadi flan ??

sahnede düğünde proğramda kullanılan org genelde yıpranmış olur,ufak defek çizikler,sağa sola vurmalar,swiçlerde tozlanıp çalışmayan basmayan tuşlar v.s bunun gibi

peki üstatlar

pa80 ne gibi arizalar cikarabilir ? tamiri mastaflari ne kadar olur
mesela beyni degistirme (en pahalisi oldugunu biliorum :D) ??

peki üstatlar

pa80 ne gibi arizalar cikarabilir ? tamiri mastaflari ne kadar olur
mesela beyni degistirme (en pahalisi oldugunu biliorum :D) ??

kullanmana bağlı

ben şimdi hiç bir arıza yapmaz derim sen tutup duvara vurursun kırarsın hani bişey olmuyordu dersin :D :p

pa 80 sağlam makinadır,kırık dökük alırsan bi yerleri elinde kalır,temiz bi pa 80 bulursan bişey olmaz,

sen pa80 nin beynini boşver onun fiatı değeriyle eşdeğerlidir,sen beyinsiz orglardan sakın bence.kalite eşittir ii para,dandik eşittir ucuz para.artık bu cevaptan sonra sanırım anlamışsınızdır meseleyi.ilerde çıkabilecek arızalar için şimdiden konuşmak denizdeki balığa pazarlığa benzer.herkes benim gibi itinalı kullanırsa hiçbir arıza yapmaz.ama düğünden düğüne taşınan,dinlenemeyen alet demirden yapılsa sonunda arıza verir yani..damarcılar gibi bi elin pitc.e yapışık durursa ilk arıza o olur.