Cevap: pa 600 fiyatı 2880 tl imiş
a2000 çıkarken herkes a2000 alıyordu ne oldu,samplede okuyacaktı,herşey denildi,kaç kişi aldı a2000 saysan sayısı belli,bk5 or çıkarken de aynısı oldu,herkes alacaktı,herşe denildi özellikleri çok süperdi,pa800 e kafa tutacaktı ne oldu kaç kişi aldı,pa600 içinde aynısı söyleniyo pa800e kafa tutacak bi cihaz,ben kesinlikle inanmıyorum,pa800e kafa tutamaz,her zamanki ortalığı gaza verme gazlama politikası olarak görüyorum,
a2000 de çıktı bk5 or da çıktı,şimdi bakın bakayım piyasaya hangisi pa800 e kafa tutabilir,
pa600Qt çıkmadı daha millet bol keseden sallayıp duruyo,pa600 de kafa tutamaz pa800 e,alt model olacak,bunu her seferinde dile getiriyorum,
pa600 kesinlikle parasına göre güzel bi org olacak,özellikleri oldukça güzel,ama benim pa800e kafa tutacak sözün söyleyenler neye dayanarak söylüyolar,pa500tr çıkıncada herşey denildi,pa800 den sonra çıktı pa500tr,ne oldu hani nerde pa800 e kafa tutacaktı pa500tr,zamanında pa500tr yeni çıkarkende söyleniyordu pa800e kafa tutacak diye,demek istediğim yorumlarda çok sallamasyon oluyo,sadece buna kızıyorum,sizce korg salakmıda pa800 den üstün bi orgu 2000 ila 3000 tl arasında verecek,iyi ve mantıklı düşünmek gerek,özellikle sitede verilen gaza kapılıpta org alan arkadaşlar var,
pa600 çıkıncada görecem ben bazı arkadaşları o onu gözleyecek alsın diye o onu gözleyecek,
kimse bu yorumuma kızmasın,yalansa siteyi iyice araştırın denilen kullanılan kelimelere bi bakın geçmişe bi bakın,maalesef bazı bilinsizce yapılan yorumların içinde boğulan bir çok arakadaşımız var,
bir klavye çıkınca piyasada yerini alması en az 1 yıldır,
biri bi yerlerden bişey uyduruyo sonra uyduran arkadaş kendiside inanıyo ben salladıydım ama doğruymuş tuttu diyo
not.a2000 ve bk5 or kesinlikle kötü bi org değildir,parasına göre duygu düşünceye göre tercih edilecek orglardır,özellikle not düşme gereği duydum bunu hemen sağa sola çekipte polemik yapacak olan arkadaşlara duyrulur,benim için hiçbir org kötü değildir,parasına göre kalitede artar,