pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

Ben almadım yurdısında kalıyorum pa1x aldım 1050 euroya cok memnunum herkes pa600 daha iyi diyordu pa1x e rakıp görüyordu. Ben iki sene önce pa 500 tr aldım bu kadar fesat bir alet görmedim bence herkes baksın kendine hanki alet görecekse onu alsın benim görüşüm saygılar

üstad sen konuşmuşsunda, beğenmiyorsan alma bıdı bıdı yapma falan diye ama daha alet çıkmadan sanki dünyanın en iyi aletiymiş gibi yok pa3xden iyi 800ü bitirecek 800den iyi ne kadar klavye varsa setini okuyor onlardan daha iyi soundu var diye burda orgu övüp insanları yanıltanlar suçlu değilde onlara kanıp alan sonrada alet sıkıntılı çıktığı için pişman olanmı suçlu. Beğenmiyorsan alma diyorsun beğenmeyen zaten almıyor. önemli olan kanıpta alması ve bundan dolayı pişmanlık duyması.

ağzına sağlık usta 600 ün içini açtım resimlerini koydum bir baksınlar ben hiçbişşeye kötü demiyorum sadece benim gözümde 3000 lira verilecek alet değilmiş yanıldım aldım

Bazı arkadaşlar iyi müzisyen kötü müzisyen diye konuyu dünyadan uzaya çekmişler ben insanlar bilinçlensin diye fikrimi sundum isteyen katılır istemeyen katılmaz alın aletin içini açtım resimleride koydum (yeni konu başlığında pa600 ün içinde ram varmış diye hadi gösterin bana içindeki ram ı ) konu kapanmıştır saygılar

600 fiyatna gore cok vasat bi alet inannın o paranın yarısını anca hak eder .. Korg da x serileri ile yola dewam etmek lazım taş gibiler su anda bir pa1x bile herşeye yeter alet mükemmel 32 mbyt hafıza bu milletin neyine yetmiyor ben anlamıyorum pa1x varken pa800 nasıl 1x si gecti onuda anlamıs değilim ton olsun sağlamlamlık olsun korg kullanıcılar için pa 1x biçilmiş kaftan ama Koyun psikolojisi işte . . . 1X DEN GERİSİ İNANIN İSRAFFF ÇÜNKÜ KAÇ BİN DOLARLIK ALETLER HAKKINI VEREN HİÇ YOKK.

bu aletin içindee ne olmasını bekliyor arkadaşlar acaba ? siz nano teknoloji diye bişey duymadınızmı ? madem içi çok boş demirciden alın bi kaç profil doldurun,ha bu arada pa 600 ün içinde ram yok, ram o basit elektrik kablosu, elektriğe takınca ram görevi görüyor,prox1 bile aslında fazla neden Yamaha PSR 70 kullanmaz ki bu piyasnistler 3 custom neyine yetmiyor ,pianistlerin hakkı bu ya Medeli ya casio bu kadar israf a yazık,hakkını veremedikten sonra ..:D:D:D sadece yazdığınız yorumlara gülüyorum size ağır orglarınızla mutluluk diliyorum arkadaşlar,inşallah Korg firması yazdıklarınızı dikkate alıp demirden bi org çıkarır veya Korg i4 s tam sizlik,konu benim için kapanmıştır hadi ALLAH a emanet olun,saygılar....

Bakmamıştım ama şimdi fark ettim ,zaten konun açıldğı bölüme bak hizaya gel Yamaha A1000 bölümü,kesinlikle bu konu benim için kapanmıştır korg firması da babamın malı değil ,neyle mutluysanız onu alın,düz mantıkla uğraşacak zamanım hiç yok...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bazı yerlerde okuyorum bazı arkadaşlar pa600le gümbür gümbür düğün yapıyormuş.heralde gümbür gümbür düğün dedikleri bası ve tizi sona dayayıp ne çaldığın ne söylediğin anlaşılmadan düğün yapmak oluyor. ben korgla çalınan yüzlerce düğün gördüm hepsinde aynı kalitesiz ses aynı heryerde hep aynı 2-4lük ritim baslar tizler sonda ritimin içindeki hiçbi enstürmanın altyapının sesini duyamıyorsun söyleyen adamda sanıyorki ortalığı yıktım herkesi coşturdum. sağlamlık yok ses kalitesi yok ama yinede şeytan tüğü var tutuluyor bu org. kimsede toz kondurmuyor korga bişey deyince sanki akrabasına laf demişin gibi ters cevaplar alıyorsun.

müzik ustam herhalde yaniliyorsun

tv de dügün tv diye bir program var avrupadaki dügünleri veriyorlar sahnede korg tan baska bir org pek göremiyeceksin
ve ordada milletin gümbür gümbür oynadigini görebilirsin

tabiki senin kulaklarina korgun sesleri hos gelmiyebilir buna benim saygim var.

bence kendi düsüncem tabiki ben kötü org göremiyorum hangi marka olursa olsun hepsi birbirinden güzel
bisey varsa tüm ustalar malesef ritim ve ses ustalardan bahs ediyorum cogunluklarini korg üzere yaptiklari icin cogumuz korgu terci etmek zorunda kaldik ayriyeten korg firmasida bizlere kendi setimizi sampel ve drum kit dizmemize izin verdigi icin korg bu dereceye geldi

tabiki herkes korg alacak degil tabiki sadece korg ile dügün yapilabilir degil ve tabiki sadece korg yok müzikte
dedigim gibi her org kendine göre cok güzel bu devirde bide teknolji hizla ilerliyor eski nokia cep telefonu ile simdiki nokiya nin bile arasinda daglar kadar fark var daha dogrusu her elektronik aletlerin eski ve yenisine bakilirsa cok fark oldugunu görebiliriz tv ler bile simdi bir kart üzerine yapiliyor

saygilarimla

müzik 38 yalan lafımız mı varda sen ordan küçümser laflar ediyon. zorunamı gitti hayırdır. işin espirisini kaçırma

ne zoruma gidecek senin o 3000tllik pa600 ünün son ayara dayayıp çıkardığı bası tizi ben on senelik 1500tllik ketronda bırak son ayarı eksiye indirip veriyorum. burda zoruma gitmesi gereken bişey göremiyorum. ayrıca daha roland e40la bile gümbür gümbür düğün yapılabiliyor.düğün sonuçta herkes çıkıp oynuyor.sizin zorunuza gitsin o paraya o orgu almışınız.

Ya arkadaşlar bu nasıl bir tarz anlayamadım arkadaş aleti neden böyle kötüledi anlayamadım pictbend gerçekten bozuk mu ypksa kullamımında bir hata var ben deli gibi kullanan biriyim ama hiç sorun yok malzeme kalitesi fiyatına göre arkadaşkar bunu göz önünde bulunduralım saygılar.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...