özür dileyerekten pa500tr hakkında

• Konbuyu başlatan muzisyen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 10K
Cevap: özür dileyerekten pa500tr hakkında

Abiler bide pa500 e ses atma mevzusu varmış aga hani ses okumuyodu bu alet yada padlere atılan insan sesleri vb. ondamı bahsediyosunuz ?

kardeşim sample ses yüklenmiyor ama normal içinde ki seslerin editlenmiş hallerini yükleyebiliyorsun ritim konusunda araştırmacı olursan hiç bir sıkıntın kalmaz ben de dahil bir çok pa500 tr kullanan arkadaşlar düğünlere programlara çıkıyoruz daha bir ritim ses sıkıntısı çekmedim önemli olan aleti işlemektir.Pa 80 ne kadar iyi olsa da 12 senelik bir alet miladı dolmuş sana tavsiyem pa500 tr setleride her geçen gün artıyor padlere de istediğin zil darbuka insan sesleri( ha hey zılgıt )vs. atabiliyorsun ....

Hocalarım özür dileyerek söylüyorum ki ben pa500 ü hiç beğenmedim geçen gün bir düğüne gittim orkestra pa500 kullanıyordu ritimleri ve kullandığı sesler o kadar kötüydü resmen içine ettiler düğünün.Pa80deki ritimler bile öyle değil.Teknolojisine bişey diyemem ama yinede görüşümü belirtmek istedim.

Saygılar.

Hocalarım özür dileyerek söylüyorum ki ben pa500 ü hiç beğenmedim geçen gün bir düğüne gittim orkestra pa500 kullanıyordu ritimleri ve kullandığı sesler o kadar kötüydü resmen içine ettiler düğünün.Pa80deki ritimler bile öyle değil.Teknolojisine bişey diyemem ama yinede görüşümü belirtmek istedim.

Saygılar.

Bende geçen bir düğüne gittim adamda 3x vardı, sesler rezaletti sanki medeliden cıkıyordu, o yüzden alete değilde çalana sete tesisata bakmak lazım. p500tr güzel alettir.

şunu kabul ëdelim tesisatına güvenmeyen arkadaşlar pa500tr den çok iyi randıman beklemesinler abartmıyım ama benim önceden çıktığım salonda pa500
kullanıyoduk pa800le aynı saundu yakalıyoduk cihaz ve tesisat ayarlarıni sağlam yaparsan tesisatında sağlamsa pa800ü aramazsın

Saygılar.

kardeşim o dediğin ritim seslerin kötü olması aleti kullananın yaptığı setle alakalıdır demek ki kullanan arkadaşın seti iyi değilmiş orgu org yapan zaten settir.

şunu kabul ëdelim tesisatına güvenmeyen arkadaşlar pa500tr den çok iyi randıman beklemesinler abartmıyım ama benim önceden çıktığım salonda pa500
kullanıyoduk pa800le aynı saundu yakalıyoduk cihaz ve tesisat ayarlarıni sağlam yaparsan tesisatında sağlamsa pa800ü aramazsın

aynen kardeşim bende düğün salonunda çok süper tonlar elde ediyorum pa500 tr ile iş tesisatta bitiyor

Bende geçen bir düğüne gittim adamda 3x vardı, sesler rezaletti sanki medeliden cıkıyordu, o yüzden alete değilde çalana sete tesisata bakmak lazım. p500tr güzel alettir.
Öncelikle bu bir ÖVGÜ DEĞİL başta belirtmeliyim.
Cihazını Oturup işleyecek ayar yapacaksın dost.
Bizde uykusuz kalırız bazen,küllüklerimiz dolar,kafamız şişer :( boşuna değil.
Neden? Biz titiz çalışmak zorundayız.Tesisatımız soundumuz ona göre olmalı da ondan.Ayrıca çevremizde de bi karizmamız var çizilsin istemeyiz.(3x vardı, sesler rezaletti dedirtmeyiz evvel ALLAH) kısaca müşterimizi memnun etmeliyiz.

Güzel kardeşim :) sen hiç PA 800 gibi çalan PA 500 gördünmü?
Setler birbirinden güzel ve gerçekten ciddi bir emek var,emeği geçenler sağolsunlar.
Ses olarak çok zengin sayılmaz çünkü düğüncü seti :(
SES'mi lazım: PA 500 TR ZAFER YENİ SES SET'İ tavsiye ederim.
Bir kere de Yükle ISPARTA SET'i sonra ver ayarı gitsin :)
SUBBASS kullanıyorsan derin basları hissedersin.
ÖRNEK:
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KrSWuPa0f-w&feature=related]KORG PA 500 TR ISPARTA.SET OYUNMIX SEMİH DEMO - YouTube[/ame]
Ben,2 Ad.Selection Truwox Q series kulelerle iz bırakıyorum.
6.Güncelleme tam olarak düzenlendiği an 5.güncellemeyi çıkaracağım.
Yanlış anlaşılmasın övgü değil bu ama ISPARTA.SET başka bişey ... emin ol ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardesim iyi bır secim yapmıssın pa500 pa80 den ustun bır alet pa 80 nı unutacan duyunler için en ekonomi alet pa500 dur sakın satma bende pa500 kullanıyorum gorusmek uzere by.

üstad bir soru sorucam korg pa 500 tr sample ses varmı ve sample okuyormu ?

kardeşim pa500 tr dışardan sample ses almaz.Ama içinde zaten yüzlerce sample ses var yani her çeşit ses var.Ayrıca içinde bir sürüde türk ritimleri var.Parasına göre çok iyi alet