özür dileyerekten pa500tr hakkında

• Konbuyu başlatan muzisyen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 10K
Cevap: özür dileyerekten pa500tr hakkında

saolasın kartal kardeşim. denemeye biraz önce gittim. fakat gittiğim dükkan tadilat varmış..kapalı kutuda var teşhir ürünüm şuan yok deyince kaldı... . ama bi kaç gün sonra gel açarım denersin beğenmezsen almazsın dedi. fiyatıda peşin 2.177 tl indirime girmiş.. beğenirsem alacağım. ama sizlerden istediğim bişeyler daha var. eğerki alırsam kaliteli bir set önermeniz.

saygılar.

valla kardeşim sana hangi seti önersekte boş çünkü senin sevdiğin ritim sesler belki o sette olmayabilir o yüzden de senin bütün setleri deneyip hoşuna giden ritim sesleri bir araya toplaman daha iyi olur ama lead ses istiyorsan doruk sette güzel leadlar var ...

Arkadaşlar forumda pa500 tr yi araştırdım. bir kaç konu açılmış .. ama pa80 ve pa500tr tamamen seçim olarka kişilere göre değişiyor. bende eski bir pa80 kullanısıyım. ve şuanda aletim yok pa500tr keseme göre bir alet olarak görüyorum. bilirsinizki pa80 çok eski temizi yok olsada artık almaktan kaçınıyorum. çünkü sattım yeni bir alet istiyorum. pa800 e gücüm yetmiyor o yüzden alamıyorum. düğün salonlarında çalıp söylüyorum. ve pa500tr benim için yeterli gibi geliyor. ses editlemesini yapmakta sıkıntım yok. sorularım ise şunlar

1- ritim sıkıntısı çekermiyim..
2- alette keman klarnet sesleri nasıl pa80 den sanırım daha iyidir.
3- nevale gördüğüm kadarıyla çoğalıyor...

ne dersiniz sıfır bir pa500 tr almalımıyım ?

saygılar

ilk başta slmlar müzisyen arkadaşım...Bende ilk başta pa80 almayı düşünüyodum...sesleri ve ritimleri çok güzel geliyodu ama bazı arkadaşlar bana pa80 artık eskidi yenisini de bulmak çook zor dediler...nerden baksan 10 senelik alettir pa80...bende gittim pa500tr sıfır bi alet aldım...kimilerine göre pa500tr 80 den iyidir diyrlar kimileride hiç tavsiye etmiyolar...ama benim şahsi görüşüm alet 10 numara...yalnız tek kusuru var sample ses okumuyormuş...daha bende yeni aldığım için fazla kurcalayamadım...yalnız dediğin gibi nevale çok...hele birde ritim yazmayı yada editlemeyi biliyosan aleti uçurursun...ben sana tavsiye ediyorum pa500tr yi...düğün salonlarında ideal bi alet...ama kafe restorant yada bar falan yerlerde çalıyosan pa800 al...benim ekonomik durumum buna yetti...saygılar...

Pazar akşamı Çok güzel bir düğün yaptım.Bağlamaçım da diğer arkadaşlarım da PA 500'üme hasta oldular.(Darbukalar Löpür Löpür akınca) Bu kadar beklemiyorduk dediler. Bu gün PA 800'den serenler ve 3 adet daha ritim çevirdim.Emin ol davulun tokmağı 80'de bile bu kadar güçlü değil.Sahne için çok uygun pratik ve çok seri cihaz.Tabii ki PA 800 le kıyaslamayacağız ama sound kalitesi de PA 80 değil......Sormak istediğin bir mevzuu olursa LÜTFEN sor. Burada herkes bildiğince sana yardımcı olacaktır dost..... (bu arada setimin 3.güncellemesi haftaya)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben zaten pa80 ile karşılaştırmaya çalışmıyorum sayın arkadaşlar. alet beni sıkıntıya sokmasını pek istemiyorum görüyorumki nevalede gittikçe çoğalıyor. ritim yazmayı bilmiyorum.. bilsem direk fazla düşünmezdim. sadece ses editleyebilirim. ritim yazmak için vakit olması gerekir. tabi biraz daha fazla muzik bilmek gerekir diye düşünüyorum. ses olayında sıkıntım olmaz diye tahmin ediyorum.

sonuçta or700tr v1 vardı onunla bile sahne rahatlıkla yapıp bitiriyordum. sorun olmuyordu. amacımız tabiki sadece sahne yapmak değil.

kararımı verdim gibi bugün yarın bi denemeye gideceğim. ona göre pa500tr alacağım.. umarım istediğim setleri buradan bana temin ettirirsiniz.

saygılarımla

ben zaten pa80 ile karşılaştırmaya çalışmıyorum sayın arkadaşlar. alet beni sıkıntıya sokmasını pek istemiyorum görüyorumki nevalede gittikçe çoğalıyor. ritim yazmayı bilmiyorum.. bilsem direk fazla düşünmezdim. sadece ses editleyebilirim. ritim yazmak için vakit olması gerekir. tabi biraz daha fazla muzik bilmek gerekir diye düşünüyorum. ses olayında sıkıntım olmaz diye tahmin ediyorum.

sonuçta or700tr v1 vardı onunla bile sahne rahatlıkla yapıp bitiriyordum. sorun olmuyordu. amacımız tabiki sadece sahne yapmak değil.

kararımı verdim gibi bugün yarın bi denemeye gideceğim. ona göre pa500tr alacağım.. umarım istediğim setleri buradan bana temin ettirirsiniz.

saygılarımla

kardeşim ben pa500 tr ye aldığımdan beri hiç ritim yazmadım çünkü padlerde istediğin gibi ritime zil filan ekleyebiliyorsun bizim burdan setleri temin etmemiz önemli değil esas senin kendin araştırıp setleri bulup düzenlemen lazım umarım yardımcı olmuşumdur ...

Arkadaslar ben aleti ilk çıktığında aldım.ve cokta memnunum.nevaleler de çoğaldı 500 için.ben program çalıyorum ve aynı zamanda düğünlere de gidiyorum.ritim sıkıntısı çekmedim.alacak arkadaslara tavsiye ederim...

Aynı sıkıntı bende de var abicim ilk orgum olucak ne alsam bilmiyorum pa 80 iyi alet ama biraz külüstür,pa500 e de ritimleri kötü ve ses atlmıyo diyolar napıcam bilmiyorum

Abiler bide pa500 e ses atma mevzusu varmış aga hani ses okumuyodu bu alet yada padlere atılan insan sesleri vb. ondamı bahsediyosunuz ?

ses atılmıyor derken?? sample atılmıyor demek istediniz herhalde??

Sesler ritimler kötü?? Buna katılmıyorum..

Kartal_123 arkadaşımızın çok güzel demoları var pa500 tr ile bir dinle istersen.. Batı müziğinde de benim demolarım var (amatör demolar ama.. ses konusunda sana fikir vermesi açısından)

SD kart ile istediğin seti de yükleyebiliyorsun.. Sıfır alet, kur düşük olduğu için fiyatı da düştü..

Başka marka orgların başka markaları ile kıyaslanmasını normal buluyorum, ama 10 küsur senelik antika pa80 ile karşılaştırma yapmanın mantığını hala çözmüş değilim..

İki alet arasında kararsız kaldıysan düşünülecek birşey yok.. Ama başka markaları bilemem..

PA500tr üzerinde hazır insan sesleri var zılgıt ve benzeri.. Bunları da padlerde kullanabiliyorsun..