orgu otobüsde bagaja koysammı acaba?

• Konbuyu başlatan Akın 17
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 3K

Akın 17

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700 v2
istanbuldan çanakkaleye yıllık izin için otobüs ile gidiyorum orgumu yanımda götürmek istiyorum ama bagaja versem zarar görmesinden korkuyorum orgun bir tek çantası var kutusu yok. sizce ne yapayım.

Cevap: orgu otobüsde bagaja koysammı acaba?

Valla kardesım muavıne soyle kırılcak elektronık esya dıye onlar bavullların koydugu yere koymuyorlar zaten yada illakı saglam bıyere koyarlar ben cok gıttım hemde izmirden rizeye 1700 km tre hıc bırsey olmadı ama soyle soylemezssen kırılır alet

Bence çok sakat bir durum, bagaj da üzerine birşey koyarlar-düşer bunlar olmazsa bile sarsıntıdan etkilenebilir. Hard Case alma ihtimaliniz varsa çok sağlam olur, yada orgu kargo ile gönderin.

Boş kutu ödünç verebilirim üsküdara yakınsan

Yanına al garanti olsun. Bence bagaj çok riskli. Kolay gelsin.

ülkemiz otobüs bagajları yürüyen kahvaltı sarayları gibi peynirinden zeytinine, turşusundan sütüne götürülmeyen bagaj yok..

bu tarz kargoların yakınında olmasın birde üst kısımlarda yumuşak dokulu bağajların üzerinde gitsin bence hiçbir sıkıntı olmaz..

bende istanbuldan bagajda getirdim çok şükür bişey olmadı sıkı sıkı tembih ettim tanıdık denk gelirse muavin falan sanırım sorun olmz

Otobüsler bence kargo anlamında daha garantili !.. Ben o kadar götürdüm birşey olmadı ama bi kere kargoya vermiştim kutulu org kırılmıştı :D

orgun kılıfının içine eşofman falan koy,darbeyi azaltır ya da bir tane kutu bulup köpüklemen lazım... aman çok hassas ol. or700 galiba orgun çok güzel org, aman dikkat derimmm

Bende orgu aldığımda bagaja koydum kutusu vardı tabiki zarar görceğinden kormadım ama çalınmasından korktum :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri