orgu otobüsde bagaja koysammı acaba?

• Konbuyu başlatan Akın 17
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 3K
Cevap: orgu otobüsde bagaja koysammı acaba?

valla kutusu yoksa bilemiyorum ama sağlam paketledikten sonra bende denedm bisel olmadı genede yanına alma imkanın varsa dana iyi olur

Sıkıntı olmaz bence ben bi kere orga iki tane koltuk satın almıştım tedirgin olduğum için:) ben ıstanbulda öğretmenim her hafta sonuda edirneye gidiyorum bagaja veriyorum orgu özel biryere koyduruyorum hiç sorun olmadı şimdiye kadar . Normal biryere koyarsalar valizllerin üzerine koydur hiç sorun olmaz. Ama bende çalınmasından korktuğum için otobüs kalkana kadar bagajların başında bekliyorum:):)

en çok bende buna dikkat ettim çalınmasın diye her durakta indim bagajların indi pindisini görmek için gerçi dediğim gibi tanıdık muavin olursa garantili olur diye düşünüyorum göz kulak olur yani başka sorun olmaz

istanbuldan çanakkaleye yıllık izin için otobüs ile gidiyorum orgumu yanımda götürmek istiyorum ama bagaja versem zarar görmesinden korkuyorum orgun bir tek çantası var kutusu yok. sizce ne yapayım.

dostum iyi bir yere yerleştirirsen orgu bir problem olmaz yani bagajların üstü gibi böyle daha yumuşak bi yer olursa sorun yok yada yukarda ayaklarının arasına al yada ayagının sag tarafına yanına al yan şekilde dik bişi nolmaz

benim pa80 edirne-çanakkale yolunu ezberledi valla hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar hep bagajda. artık soma seyahat muavini eleman görüyo beni hemen orga yer açıyo :D

yanında bir koltuk daha al oraya da orgunu koy hiç olmazsa yanında garanti olur

HAcı ben yerinde olsam bu koltukların üst kısmında bulunan kısıma uzunlamasına rahatlıkla girer.TAvsiyem okısma yerleştir.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri