arkadaşlar çok acil or700v2 kullanan bir kardeşimiz ney kanun ve ud sesleri hakkında fikir sahibi olabileceğim 2 3 dakikalık bir demo hazırlayabilir mi? çabuk tarafından olursa sevinirim. şimdiden herkese teşekürler
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Willkommen bei Facebook | Facebook
buraya bi bakın facebook sayfası yamaha or 700 v2 nin kanun ud kısa demo var taksim olarak.
kardeşim nete okuldan bağlanıyorum. erişim kısıtlanmıştır diyor. birde ben görme engelli bir bilgisayar kullanıcısıyım. benim için o demolari 4shared.com sitesine yüklermisin? sevinirim. şimdiden teşekürler o siteden dosya indirmek benim için kolay oluyor da.
inanın size yardımcı olmayı çok isterim fakat bunlar video tarzında koyulmuş ve facebook ta video indiremiyoruz. salim abini demoları vardı bi bakayım bulursam onları atarım.
buyrun siteye baktım ama linkler kırıktı azda olsa fikir verir play tuşuna basın dinleyin...