or700v2 ney kanun ve ud demo

Cevap: or700v2 ney kanun ve ud demo

kardeş vaktin varsa şu sorumuda cevaplarmısın gw8 hakkındaki görüşün nedir? inan or700 dinliyorum ritimleri duyunca bunu alacam diyorum. gw8 dinliyorum sesleri duyunca bunu alacam diyorum. bir türlü karar veremedim.

Pratiklik yönünden yamaha or 700 v2 tercih etseniz daha doğru olur sanırım.V2 kullanmadım ama demolardan anladığım kadarıyla türk sesleri daha iyi sanırım.Ben roland gw8 kullanıyorum Türk seslerinin biraz daha geliştirilmesi gerekir ama gw8 de güzel bir alet.

gw 8 fiyat olarak ucuz bi kalvye türkiyede bu alet bu aralar ilgi görüyor ama türk ritmleri ve sesleri ile desteklenirmi bilemem yani geleceği tam olarak belli olmayan bi klavye bence.
or 700 v2 bence herşeyi ile fazlasıyla yeterli bi klavye yeterki üzerindeki sesleri nasıl editlemeyi bilmeye bakar. bana kalırsa sizin aradığınız şey ya or700v2 yada pa 800 ikisinden biri sağlamlık ve fiyat uygunluğu arıyorsanız v2 derim.gw 8 le v2 yi aynı kefeye koymak bile aslında hata olur.sesler bakımından daha kaliteli bişeler belki ortaya çıkar ama türk çalışma olmadığı sürece çoğu yönüyle eksik kalacak bi klavye olur.