or700v2 kullanıcıları dikkat

Cevap: or700v2 kullanıcıları dikkat

ozur dilerim.hepinizden....................

üstatlarım benim de bir önerim var yamaha bölümüne yamahacı moderetör abilerimizden biri nasıl klavye kullanıldığını ona nasıl davranılacağını sabitlesin şuj muhabbetler kalksın

usb disaridan yuklenen ses bahane tasarim hatasi kardesim.gorelim simdi garantyi disaran yulklenen ses usb hatasi dediklerinde..??
bu sorun neden korg dayok
neden roland ta yok yamahada var peki.
bu orgu tr surenlere lafim can basaran sana yani goster garantinide gorelim.
A 1000 DEN kaldirdigin parayi buraya harca.millete girdigi gibi sana da ucu dokunsun azicik.
bu kelimelerime isterseniz beni engelleyin ama yine girerim yine yazarim.

Bende Yamaha Or700Tr kullanıcısıyım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hangi klavyede olursa olsun, ritim veya seslerde normal sınırların üzerinde sonlara doğru zorladığınızda tabiki sesde problemler oluşacaktır.
neco_67
Bana göre sorun sizin yazdığınız mesajlarda, insanlara karşı kullandığınız uslub da. Senin banlanman sorunu çözmüyor ki sen bu zihniyetini değiştirmediğin sürece. Aslında böyle polemiklere girmek istemem ancak insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

usb disaridan yuklenen ses bahane tasarim hatasi kardesim.gorelim simdi garantyi disaran yulklenen ses usb hatasi dediklerinde..??
A 1000 DEN kaldirdigin parayi buraya harca.millete girdigi gibi sana da ucu dokunsun azicik.

1. tasarım hatası ise her alette olması lazım , neden benim or 700 um de öyle bir olay yok ki sürekli bu siteden ve diğer arkadaşlardan farklı ritmler ve sesler yuklememe ragmen sıkıntı yok. Benim orgum mu özel çok sağlam yapılmış yoksa bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu sitede ki uyarıları dikkate almadan kafalarına göre davranıyorlar.

2. haklısın diyerek tasarım hatası diyelim , özellikle sahne yapan kişilerde bu zaten etkilemeyecektir direk tesisata giriş yapıldıgı için. Bu kadar kusur kadı kızında da olur . Bu fiyata bu özellikte başka alternatif söyleyin?

aynı problemi yaşayan fransada düz or700 kullanan bir kullanıcı da var ve aletini bana getirdi. Bunun çiplerle alakası yok kardeşim.

Bir de terbiyemizi takınalım, uslubumuzu ona göre ayarlaylaım.

Kendinden yaşça büyük bir insan için, özelikle elindeki aleti o hale getirene kadar aylarını verip emek harcamış bir insan için ADAM GİBİ konuşmanı tavsiye ederim.
Sen kimin ne kaldırdığını nerden biliyosun da emir veriyorsun?

otur adam gibi yorumunu yaz, neyin ne olduğunu bilmeden de insanlar için haksız ithamlarda bulunma.

bu iğrenç sözlerden sonra CAN bey'den çalışma beklemeyin artık..... bence öle

Dengesize bak!

Hem aletin tasarımında hata var dio, hem de aleti tasarlayan Can Başarmış gibi faturasını ona kesiyo.

Vatandaş Romanyadaymış 1250€ para vermiş, aleti bu arızayı yapmış, madem garanti dahillinde kargomu da onlar ödesin dio başka bir sitede :D

Yani oyun olur da bukadar ucuz oyun olmaz.!

bu kelimelerime isterseniz beni engelleyin ama yine girerim yine yazarim.
iddaya girmeyelim size derste vermeyelim nette biraz araştırın bu konuyu isterseniz.

Türkiye dışında olmanızı fırsat bilerek Terbiyesizlik yapıyorsunuz..
umarım Klavyenizde Daha büyük sorunlarla karşılaşırsınızki Bu yazıyı yazdığınız kişilere muhtaç kalırsınız..

Ne Roland nede Korg için Bir geliştirme çalışması olmayan şu zamanlarda 10 binlerce Euro yatırım ile ilgili Keyboard için çalışma yapan bir yetkili servis söz konusu!
özür borçlusunuz.

evet,

şok oldum diyebilirim!
bu kadarını hak etmedim.
ben bu güne kadar 1 tane yamaha bu ülkeye sokmadım.sadece sokulanları daha kullanışlı hale getirdim.
ayrıca bu benim fikrim değildi.bu işleri bana yamaha europa yaptırdı.
bu sağ hoparlör sorunu or700'e has bir problem değil.bu tarz zorlamalarda bu çıkış devresini kullanan bütün klavyelerde gördük aynı problemi.marka model fark etmiyor.
salim de söylemiş zaten ve ayrıca psr3000 de de gördük.başka marka da da aynı şekilde.
bu, bir otomobili sürekli 6500 devirde kullanmanın sonucunda oluşan bir hasar gibi düşünün.
özrünü kabul ediyorum ama lütfen bundan sonra kendinden yaşça fazlaca büyük olan insanlara hitap şekline dikkat et.kim olursa olsun farketmez.
bu olayı yaşanmamış farzediyorum ve hepinizin yeni yılını kutluyorum.

Can Başar

uzgunum......hatalar insanlar icin.
butun arkadaslardan ve abilerimden ozur dilerim.o kelimeleri yazar ken kendimde degildim.yani serhostum..
ozur dilerim tekrar..

Bu siteye giren tm üyeleri alkollü iken yada değil iken yazdıklarına dikkat edecek
burası yol geçen hanı mı üslup ve bilgisiz konuşmalar insanların başına çok büyük dertler açar ALKOLLÜ BİR DAHA GİRMEYİN BU SİTEYE