or700v2 kullanıcıları dikkat

Cevap: or700v2 kullanıcıları dikkat

wn basiti hoparlorun icinde sesi suzen bır sunger var o sarkmıssa patlakmıs gıbı ses cıkartı onu dan kaynaklanabılır

valla ben garanti dahilinde yaptırdım gemne aynı sorun devam etmeye başladı 2 ay sonra bu alete para verip alıyoruz ve bu arıza tüm or 700 modellerinde var önllem alınmıyor madem balanssız ritimlerde oluyor ve bunu moderatörler biliyor moderatörü olduğunuz sitelerde bu balanssız ritimler yayınlanıyor ve paylaşılıyor neden müdahale etmiyosunuz ve elemizdeki aletleri bozduruyosunuz bize yani or 700 e para verip alanlara yazık diilmi dtl ye gönderin yapılsın demekle her şey bitiyomu saygılar.........!

milletin yaptığının peşinde mi koşacaz hocam?

herkes kendi malından sorumlu ister hor kullanırsın ister iyi bakarısn.

en başta yazdık dikkat etseydin. Bir arıza bi kişinin başına ikinci kez gleiyosa, o aletten değil kullanıcıdandır.

valla ben garanti dahilinde yaptırdım gemne aynı sorun devam etmeye başladı 2 ay sonra bu alete para verip alıyoruz ve bu arıza tüm or 700 modellerinde var önllem alınmıyor madem balanssız ritimlerde oluyor ve bunu moderatörler biliyor moderatörü olduğunuz sitelerde bu balanssız ritimler yayınlanıyor ve paylaşılıyor neden müdahale etmiyosunuz ve elemizdeki aletleri bozduruyosunuz bize yani or 700 e para verip alanlara yazık diilmi dtl ye gönderin yapılsın demekle her şey bitiyomu saygılar.........!

kardeşim para veriyosan alet hakkını vermiyormu sende dikkatli kullan biraz ritimlerin balansını ayarla öyle kullan seslere aşırı yüklenirsen tabi hoparlör patlar önlemini kendin al sonra anlamıyormusun hoparlörlerin zorlandığını niye o kadar yükleniyorsun sese :confused:

Bu sorunu bende çok yaşadım sonradan balans ayarlarını düzelttim hiç bir sorun yaşamadım.Ayrıca kulaklıkla kullanmanızı tavsiye ederim.İnce ayarlarını daha iyi anlayabiliyorsunuz.

arkadaşım tahminimce sağ hoparlörüne toz kaçmış...elektrikli süpürgeyle halledebilirsin ben öyle yaptım :)

Yamaha öyle içine kolayca toz alan bir klavye değildir lütfen yanlış bilgiler vermeyelim bunun tozla alakası yok bu sorun hoparlör lehimlerinin çatlak olmasından dolayı kaynaklanıyor klavyenin altı kapalı olduğu zaman daha çabuk ısınıyor işlemci sağ hoparlöre yakın olduğu için sağ hoparlör daha çok etkileniyor.;)

Saygılar

bence hepsi bos.
ewet ritim balans ayarindan oluyo.bende a 100 kullandim.
simdi ise or 700 v2 dediginizden var.
hemde ritimlerin volumlerini kendi istedigim gibi aciyorum hic bir sorun da yok.
her seyden once sansin olacak.cihaza laf etmeyin.

pa800 nasıl rem yakıyorsa or700 de sağ hoparlörde arıza yapıyor bunlar tescilli arızalar artık

pa800 nasıl rem yakıyorsa or700 de sağ hoparlörde arıza yapıyor bunlar tescilli arızalar artık

Evet en güzel tespitlerden birisi ancak or 7oo için tam bir arıza da denmez aslında ram yakma olayıda arıza değil sadece kişinin kullanımına bağlıdır.Ben pa 8oo'e döndüm ram olayı da dikkat edilirse hiç bir problem yaşanmaz.Aynı şekil de or 7oo v2'de öyle....

uzgunum......hatalar insanlar icin.
butun arkadaslardan ve abilerimden ozur dilerim.o kelimeleri yazar ken kendimde degildim.yani serhostum..
ozur dilerim tekrar..