or 700v2 yi pa500 türkiye ile takas etmelimiyim acaba?

• Konbuyu başlatan Akın 17
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700v2 yi pa500 türkiye ile takas etmelimiyim acaba?

feraza' Alıntı:
elinde olupta memnun kalmayan varsa ben alıcıyım pa 500 tr yi,,ben bulamıyorum arıyorum pa 500 tr ama kimsede yok

Feraza abicim kendin de diyorsun işte arıyorum bulamıyorum diye.Kolay kolay da bulamazsın.Neden?Çünkü pa500 piyasaya sürülmeden önce çok büyük yankı uyandırdı.Bizim memlekette caddelere resimlerini astılar o derece.Ama sonuç ne oldu? Alanlar hayal kırıklığına uğradı.Beklentileri karşılamadı benim anlatmak istediğim de bu.Sakın beni yanlış anlama.Sen benden yaşta büyüksün tutup da sana akıl verme gibi bir amacım yok.Yanlış anladıysan özür dilerim.Senin de dediğin gibi herkesin kendine göre bir zevki var.Ben burda yamahayı da savunmuyorum.Her ikisinin de artı ve eksileri var.Ben Korg da kullanıyorum yamaha da.Şu an piyasanın nabzını tutan iki model var.Birisi efsane pa80, diğeri de pa800.Ama pa500 ile or700TR V2'yi karşılaştırırsan birçok yönüyle or700 öne çıkar.Yamahayı Türkiye'de kullanılır hâle getiren Can Başar ve ekibidir.Allah izin ederse ben de or700TR V1 ve ya V2 almayı düşünüyorum.

Psr or700tr v2 projesinde yer alan kişiyim..

Korg Pa500TR modelini ise tanıyorum ve birçok kez çalma fırsatım oldu..

Bu alet çıkmadan önce bir çok laf DOLAŞTIRILDI.. Amaç ise biraz isim yapıp Psr or700tr v1 modelimiz satın alınmasında birazcık daha geçe kalınmasını sağlamaktı

Bir süre sonra alet alet piyasaya çıktı ve sonuç ne oldu? Alet almak için bekleyen herkes Psr or700tr v1 satın aldılar..
Korg Pa500TR nin neyi var ki kendine yararı olsun.. O alet ile çekilmiş video'm bile var (Dr.Salim çekti :D ) Utanmasam siteye koyardım, bu cümlemde çok ciddiyim..

Sözün özüne gelirsek, sanırım evde çalan birisin? Yanlışsam düzelt,
Psr or700tr v2 bırak elinde kalsın..

Ayrıca şunuda söylemek isterim
Bir oyuncakcı dükkanına gidin ve oyuncak orglara bakın..
Türkiye'de satılan popular org oyuncağı MEDELLI idir..

Korg Pa500TR modelini KORG üretmemiştir.. Üretimi ve Fabrika çıkış, herşeyi ile beraber MEDELLI Firmasına aittir!..

İyi Günler..

Psr or700tr v2 projesinde yer alan kişiyim..

Korg Pa500TR modelini ise tanıyorum ve birçok kez çalma fırsatım oldu..

Bu alet çıkmadan önce bir çok laf DOLAŞTIRILDI.. Amaç ise biraz isim yapıp Psr or700tr v1 modelimiz satın alınmasında birazcık daha geçe kalınmasını sağlamaktı

Bir süre sonra alet alet piyasaya çıktı ve sonuç ne oldu? Alet almak için bekleyen herkes Psr or700tr v1 satın aldılar..
Korg Pa500TR nin neyi var ki kendine yararı olsun.. O alet ile çekilmiş video'm bile var (Dr.Salim çekti :D ) Utanmasam siteye koyardım, bu cümlemde çok ciddiyim..

Sözün özüne gelirsek, sanırım evde çalan birisin? Yanlışsam düzelt,
Psr or700tr v2 bırak elinde kalsın..

Ağzına sağlık Batuhan abi :D Benim de anlatmak istediğim bu işte.Umarım konuyu açan arkadaşa yeteri kadar yardımcı olabilmişizdir. :cool:

ciddi yönlendirme ve karalama söz konusu .lütfen daha duyarlı olalım.
her iki klavye de türkiyede çok sattı ve kullanımda.alanlar aptal değil ayrıca or700 kağıt gibi olsaydı bunu fark ederlerdi.
konuyu açan kişi eminim iki klavyeyi karşılaştırdığında doğru seçimi yapacaktır.
arızalanma oranı konusunda yamaha çok gerilerde o yüzden dokundunmu ekran gitmiyor.
2.000 alet arasında 7 adet ekran değişmiş dtl bilgisayar kayıtlarına göre.
evet al birini vur ötekine cümlesi de doğru.çünkü ikiside gariban aleti.

zevk ve renk meselesi.

Her orgun eksi ve artıları vardır.Hangi klavye isteklerinize cevap veriyorsa onu satın alın.Deneyin bakın görün başkasına kolay ve pratik gelen bir org size iyi gelmeyebilir.Tavsiye ile alınan org sizi hayal kırıklığına uğratabilir.Pa500 tr istiyorsanız onuda or 700 v2 yide bizzat kendiniz deneyin.Artı ve eksiğini kendiniz farkedersiniz?

ciddi yönlendirme ve karalama söz konusu .lütfen daha duyarlı olalım.
her iki klavye de türkiyede çok sattı ve kullanımda.alanlar aptal değil ayrıca or700 kağıt gibi olsaydı bunu fark ederlerdi.
konuyu açan kişi eminim iki klavyeyi karşılaştırdığında doğru seçimi yapacaktır.
arızalanma oranı konusunda yamaha çok gerilerde o yüzden dokundunmu ekran gitmiyor.
2.000 alet arasında 7 adet ekran değişmiş dtl bilgisayar kayıtlarına göre.
evet al birini vur ötekine cümlesi de doğru.çünkü ikiside gariban aleti.

zevk ve renk meselesi.

hocam arıza olacak tabi sonuçta elektronik cihazlar,,bazı arkadaşlara kızıyorum yorumları için,,işte şu aleti almak için salak olmak lazım bilmem ne olmak lazım,,,demişsiniz zevk ve reng meselesi evet çok doğru,,
beğenmediğimiz aleti neden aşağılayıcı bi şekilde karalama kampanyasıyla yorumluyoruz,,al birini vur ötekine buda doğru,,neden gariban aleti ikiside demişsiniz çok doğru neden yahu bizim piyanistler or700 tr yi pax2 le kıyaslıyolar pa800 le kıyaslıyolar,,eğerki or700 tr yi beğenmiyosan olabilir beğenmezsin o kılavyenin üsleri var troys serisi ondan alacaksın,parasına göre kılavye var,,ucuzluktan kalite bekleme,,artı ben sizi siteden tanıyorum çalışmalarınızı dinledim ellerinize sağlık or700tr yi adam ettiniz takdire şayan,,emeklerinize saygım sonsuzdur,,ama pa500 trnin hakkını yemeden emeğe saygı gösterilerek yorum yapılması doğrudur,,sadece pa500 tr değil bütün cihazlar için geçerli,,ortada büyük emekler var,,

Feraza abicim kendin de diyorsun işte arıyorum bulamıyorum diye.Kolay kolay da bulamazsın.Neden?Çünkü pa500 piyasaya sürülmeden önce çok büyük yankı uyandırdı.Bizim memlekette caddelere resimlerini astılar o derece.Ama sonuç ne oldu? Alanlar hayal kırıklığına uğradı.Beklentileri karşılamadı benim anlatmak istediğim de bu.Sakın beni yanlış anlama.Sen benden yaşta büyüksün tutup da sana akıl verme gibi bir amacım yok.Yanlış anladıysan özür dilerim.Senin de dediğin gibi herkesin kendine göre bir zevki var.Ben burda yamahayı da savunmuyorum.Her ikisinin de artı ve eksileri var.Ben Korg da kullanıyorum yamaha da.Şu an piyasanın nabzını tutan iki model var.Birisi efsane pa80, diğeri de pa800.Ama pa500 ile or700TR V2'yi karşılaştırırsan birçok yönüyle or700 öne çıkar.Yamahayı Türkiye'de kullanılır hâle getiren Can Başar ve ekibidir.Allah izin ederse ben de or700TR V1 ve ya V2 almayı düşünüyorum.

yok kardeşim neden kızayım,,herkes düşüncelerini paylaşmakta özgürdür,,ben hiçbir aleti kötülemem,,or 700 tr düşmanıda değilim,,yani markacı değilim,,bütün orglar güzeldir,,beğenmemek bize kalmış,,yorum yaparken cihazları aşağılamanın bi faydası olmadığını o cihazlar yapılırken verilen emeklere saygısızlık yapılmamasını beyan etmek istedim,,bu or 700 tr olsun troys serisi pa serisi ne olursa olsun yorum yaparken şunu beğenmedim bunu beğenmedim tarzında olsun,,2000 liralık orgun yok tuşesi kötü yok şurası patladı şurası çatladıı,,o zaman basacaksın parayı kaliteye (tros serisi, pa2x 1x gibi)hiçbir derdin kalmaz bunu savunuyorum,

elimnde pa500tr olan arkadaşlar senin takas etmen yönünde yönlendirecekdir :))

bizdeki eksiklik şudur:

aleti satın almadan yeterince inceleme imkanı verilmiyor.veya genellikle satış personeli yetersiz bilgiye sahip.
batı ülkelerinde her ne olursa olsun müzisyenler başkalarının tavsiyesine değil,
test mecmualarına bakar ve inceleme ayrıntılarını okur.veya gider satıcıya saatlerce başında oturur.

içinizde mutlaka bilen vardır.
beş yıl önce on yıl sonra adında bir dörtlü vardı ve solistleri olan Atakan Ünüvar,
A Fatma şarkısından hatırlarsınız,her klavye almaya karar verdiğinde piyasayı bıktırırdı
ama doğrusunu yapıyordu.içine sinene kadar incelerdi.
aslında bu konuyu açan arkadaşa aynısını tavsiye ederim.sonuç olarak bu her zaman yapılan bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...