or 700v2 yi pa500 türkiye ile takas etmelimiyim acaba?

• Konbuyu başlatan Akın 17
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700v2 yi pa500 türkiye ile takas etmelimiyim acaba?

ya boş verin gidin roland tr16 alın ya elinizde ne güzel aletler var daha ne istiyonuz eskiden samplemi vardı benim rahmetlik casioyla ve yamaha orgla ne düğünler yaptım ben

burda herkes tartışacak bir cümle bulmuş kendisine konuyu açan arkadaş.
or700v2 yi pa500 tr ile takas etmelimiyim sorusunu kendisine sorsa daha iyi olmazmıydı onun nasıl program yaptığını hangi alete daha iyi hakim olacağını hangimiz biliyoruz: olay ritim veya ses problemi değil bence kullandığı cihazda kendi tarzını bulamamaktan doğan bir arayış yanlışsam kusuruma bakmayın saygılar

burda herkes tartışacak bir cümle bulmuş kendisine konuyu açan arkadaş.
or700v2 yi pa500 tr ile takas etmelimiyim sorusunu kendisine sorsa daha iyi olmazmıydı onun nasıl program yaptığını hangi alete daha iyi hakim olacağını hangimiz biliyoruz: olay ritim veya ses problemi değil bence kullandığı cihazda kendi tarzını bulamamaktan doğan bir arayış yanlışsam kusuruma bakmayın saygılar

abi haklısın zaten bu tür konuları polemik yaratmak için açıyolar.başka bi sebebi de yok.ne demek ya or700v2 pa500tr.ikisi de aynı işte niye takas ediyon ki.zaten bu org meseleleri devlet meselesine döndü.siyasete döndü.yakında 80li yıllarda sağcılar ve solcuların çatışmaları olduğu gibi korgcular ve yamahacıların çatışmaları çıkmazsa hiç şaşmayın :)

piyanist477' Alıntı:
yakında 80li yıllarda sağcılar ve solcuların çatışmaları olduğu gibi korgcular ve yamahacıların çatışmaları çıkmazsa hiç şaşmayın

hahaha :D Hocam alemsin valla :D

or 700 kullandım şimdi pa 800 var pa 500 denedim or 700 zevkli bir alet yeterli alet pa 500 saund çıkışları çok kötü or 700 anfi seçmez bence aklım hala or 700 de a 2000 ile aynı sesler ve ritimler kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...