or 700 v3

zeki-molla

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 800
acaba or 700 v3 cikicak mi ?

Cevap: or 700 v3

çıkmaz kardeşim

bu saatten sonra yamaha kesinlikle or 700 tr ye çalışma yapmaz sanmıyorum,bu benim düşüncem tabiki,

çünkü yeni modelini piyasaya sürecek a 2000 geliyo çalışma yaparsa bu orga yapar,

çıkacak yamaha psr a2000 türkiyede çip takılarak satılacak tabiki adı v3 deyilde başka bir şey olabilir or700 ile büyük ihtimalle sistemi aynı olduğundan or700 lerede yeni çip takılabilir isteyenlere yada tam tersi psr a 2000 ne direk v2 plus çip takılıp satılabilirde

öyle bir şey mümkün değil.
A2000 tamamen farklı bir cihaz.
Sadece Plus çalışması Arabic kısımlarına yerleştirilebilir.Yani,
A2000 + v2 Plus birarada ve ayrıca 64Mbyte expansion.
Expansion son kullanıcının şekil verebileceği durumda değil sadece Yamaha tarafından sunulan Set yüklenebilir.Ayrıca şu an A2000 veya başka bir Alete çalışma düşüncesinde değilim.
Bu dönem herşeyi doğal akışına bırakacağım.Eğer ileride gerek duyulursa düşünürüz.

Ayrıca,
OR700 v3 olmayacak.
Yamaha Oryantal bir Modeli ortalama 6 yıl üretiyor.
Biz OR700 modelini 2 yıl aralıklarla yeniledik.Hatta plus modelinde Batı tarafına da müdahale ettik.Şu an çıkacak olan A2000 deki bazı yeni sesler plus'ta var.
Artık yeni bir model geliyor ve bu yüzden zaten OR700 üzerinde çalışmanın bir anlamı yok ve zaten buna Yamaha izin vermez.

arkadaşlar cıkacak olan model v2 plus ın yerini tutmayacak herkez v2 nın kıymetini bilsin benden söylemesi, ha nedir batı tarafı daha kuvvetli olabilir ama türk müziği ile ugraşanlar v2 nin ayarına hiçbir zaman gelemez 2000....

hersey icin tesekkur ediyorum ...

a2000 nin orjinalliği bozulmadan sample sesler drum kitler expension board a sorunsuz yüklenecek galiba fakat bu sample dosyasını yamaha yetkilileri hazırlayacak yani kullanıcı kendisi istediği sampleyi atamıyor kısacası or700 deki gibi çip ameliyatı yapılmadan kolayca türk özellik kazandırılacak gibi duruyor fakat bu işe sayın can başar el atmadan yine olmaz

:) arkadaşımın biri illa or700v3 aldım diye idda ediyordu. bu forum iyi oldu bende bunu araştırıodum. imdi bunu onada okutayımda anlasın