or 700 v3

Cevap: or 700 v3

yav plus neyinize yetmiyo arkadaşlar. doymadınız mı.. hele bunu bi kullanmın eskidin. ondan sonra bakın. benim bildiğim yıllarca aynı aletten ekmek yiyen insanlar var. yapmayın. süper bi alet plus..... bırakın ne çıkacaksa çıksın. zaten ön bilgi veriliyo çıkmadan önce...

Bir gün gelecek her evde bir org olacak , bu da güzel bir olay bence.

valla arkadaşlar şuan da v2 kullanıyorum pulusa bile gerek duymuyorum pulus kötü demiyorum ama v2 bile yetiyor yeni cıkacak alette şimdiden hayırlı olur inşallah ama gereken acıklamayı can bey yapmış iki 3 ay sonra belli olur ne olduğu .

a2000 nin orjinalliği bozulmadan sample sesler drum kitler expension board a sorunsuz yüklenecek galiba fakat bu sample dosyasını yamaha yetkilileri hazırlayacak yani kullanıcı kendisi istediği sampleyi atamıyor kısacası or700 deki gibi çip ameliyatı yapılmadan kolayca türk özellik kazandırılacak gibi duruyor fakat bu işe sayın can başar el atmadan yine olmaz

Yamaha ya Can Başar,Dr.Salim,Batuh el atmadan zaten Yamaha Yamaha olmaz.

bmw araç kasasını neden değiştirmek için 6 sene bekler hiç düşündünüzmü?
yada işletim sistemleri neden firmalar tafarından ellerinde daha iyisi varken sırayla piyasaya sürülür?

arkdaşlar illede sampler bir cihaz istiyorsanız gidin hiç yoktan bi pa 80 alın ya bırakın eski teknoloji ayağını sample yükleniyomu yükleniyo disketten olsa ne yazar cd roomdan olsa ne yazar neden kullanıcılara açık olmayan aletler peşinde koşuyonuz onu alcanız yarın bigün bi üst versiyonu çıkar onun yaptırın ondan sonra bidaha çıkar onuda yaptırın bu böyle gider durur gerek yok bence yaptığınız masrafa yazık uğraşmayın gidin pa 800 alın daha iyi samplerin kralı baba alet bu benim düşüncem saygılar..

sen baba görmemişsin üstad kusura bakma pa800 ü yılardır görmüyomuyuz baba alet olsa şimdiye kadar herkes alırdı ayrıca o usb yapıyor kilitli öbürü usb yapıyor kilitli 800 gibi aletler tamamen ticari amaçla kullanılıyor canbaşar salim batuh yıllardır yamahaya beleş çalışıyor tabiri cayizse bırakın artık birazda bişeyleri karşılık alarak yapsınlar böyle diyenler program ve düyün çalıyolar bedavaya giderlermi gitmezler ya senede üç beş kuruş verin o zaman ne olacak ki

arkadaşlar burada ortamı kızdırmanın anlamı yok yamahacılar kullanacakları klavyenin korgcularda kullanacakları klavyenin değerini biliyorlar bu piyasada bütün çıkan aletler ticari amaçlı bi kullanan için a 1000 daha iyidir bi kullanan için i30 öbürkü tyros der biride 3 x der bu zevk meselesi kimse kimseye şu aleti al diye gırtlağına basmıyor ki herkes istediğini yapmakta özgür bence aletleri 'GENEL OLARAK' kötülemeye gerek yok çünkü çıkan ve çıkacak olan klavyeler belirli istekler karşısında çıkartılıyor amaç eksiklikleri bi şekil tamamlamak ama şu anda kullanılan yüzbinlerce kullanıcıya ulaşmış cihazları o şöyle bu böyle diye kötülemek doğrumu sizce SAYGILAR...

Valla ben OR 700 plusımdan şuanda vazgeçmem. Çalacağınız parçaya uygun ritim ve sesi seçtikten sonra süper bir icra çıkıyor ortaya.. Daha ne olsun..

can abi şu an a2000 çıkarsa tr olarak yani v2 plus tan daha çok beklentileri karşılayacak olarak bizim plus lar ne olacak abi zaten 2 el piyasası korg kadar rabet görmüyo vallaha hep elimizde kalır.yani ben 2000 üzerinde değişiklik yapılrmı plus tan daha çok tutulurmu abi çok merakta kaldım saygılarımla ve başarılarının devamına abi