öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorum

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
satıyorum ve alıyorum bölümleri bence trakya müzik paylaşım forumunu amacından uzaklaştırmaktadır....

sadece satıyorum ilanı vermek için siteye üye olupta daha sonra bir daha uğramayan bir çok üye olduğu düşüncesindeyim...

bu bölümler siteye bir forum ve paylaşım sitesinden çok ticari bir site görüntüsü vermektedir ..

bu benim kişisel görüşümdür ...görüşüme katılan veya katılmayan arkadaşlardan ve üstadlardan bu konuya bakış açılarını yorumlarını yazmalarını rica edyorum..

saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorum

Forumun olmazsa olmaz bölümlerinden biri bana göre, ama dediğinize katılıyorum.Ürünü satmak için üye olan çok ,sonra takip eden yok.Konuyu açıp kaçıyorlar sanki :) ilanda ne resim ne telefon numarası ne ürün hakında detay var. Alıcı konuya yazıyor satıcıdan ses seda yok, çünkü sitede yok ki. Takip etse belki ilanı verdiği gün içinde istediği fiyata satacak. Bana göre üyeler birbirine saygı sevgi çerçevesinde durduğu sürece ve de yukarda bahsettiğim gibi konu takibi yapılıp ürün hakında gereken bilgiler verildiği sürece çok güzel alışverişler yapılabilir.

bence bu forum bizler için çok faydalı ama daha güzel ve dikkatli kullanılmalı kaldırmaktan ziyade bu foruma bazı önlemler alınmalı ve daha sıkı takip edilmeli sayın adminler tarafından amacını aşan ilanlar kaldırılmalı

arkadaşlar bence alım satım bölümü olmalı
yeni üyeler belirli zaman geçmeden butarz konu açmamaları için önlem alınsın
ben isterimki orgumu satıcağım zaman siteden bir arkadaşım alıcaksa ona faydası olsun
saygılar

arkadaşlar bence alım satım bölümü olmalı
yeni üyeler belirli zaman geçmeden butarz konu açmamaları için önlem alınsın
ben isterimki orgumu satıcağım zaman siteden bir arkadaşım alıcaksa ona faydası olsun
saygılar

İşte ana fikrimiz bu birbirimize bir faydamız olsun, kazançlı biz olalım.

sadece org satıyorum -arıyorum bölümüne 567 konu açılmış 4530 mesaj yazılmış

konu olarak ilk dört içinde mesaj olarak ilk üç içinde bu kadar yoğun konu ve mesaj akışı varken acaba siteye üye kaç kişi bu bölümden faydalanarak org aldı veya sattı....

Bence faydalı bir bölüm kesinlikle kapanmamalı.

Foruma bir ürün satmak için üye olan ve sonraki gelişmeleri takip etmeyen kullanıcı sayısı da çok fazla.İlan metinleri yeterince aydınlatıcı değil.Bazı ilanlarda ne bir mail adresi ne de telefon numarası var.İlanların güvenilirliği açısından tanıtıcı metinler,varsa ürünlerin fotoğrafları ve iletişim için mail ve telefon adreslerinin bırakılması sağlıklı olacak.

Kapatılmasını bende istemem. katip arkadasımıza katıldıgım nokta ise; buraya konu acanların aktif olmamaları. Bunu da ancak belli mesaj seviyesine ulaşan üyelerin konu acma sınırlamasıyla cözülebilecegini düsünüyorum. Mesela Alım- Satım bölümüne ilan vermek icin şu ana kadar en az 50 mesaj yazmış olmak gibi..

Benim Onerimde Her Yeni Uye Konu Açmak İçin Limit Olması lazım mesela 50 mesajdan sonra konu açma yetkisi verilse daha iyi olur kanaatindeyim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri