öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorum

Cevap: öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorum

Kapatılmasını bende istemem. katip arkadasımıza katıldıgım nokta ise; buraya konu acanların aktif olmamaları. Bunu da ancak belli mesaj seviyesine ulaşan üyelerin konu acma sınırlamasıyla cözülebilecegini düsünüyorum. Mesela Alım- Satım bölümüne ilan vermek icin şu ana kadar en az 50 mesaj yazmış olmak gibi..

eğer uygulama imkanı var ise bu sekilde bir düzenleme bencede çok sağlıklı olur.

kendi adıma her gün siteye giriyorum .paylaşımları okuyorum demoları dinliyorum.

faydalana bileceğim dosyaları indiriyorum .yorum ve görüşlerimi yazıyorum.bilgim olan konularda yardımcı olmaya çalışıyorum...kısacası trakya müzik forumundan müzik ve paylaşım adına çok şeyler öğreniyorum..güzel arkadaşlıklar ediniyorum.

ama hergün org alıp satmıyorum.

5 seneden beri orgum yok ama trakya müzik sayesinde bir çok org konusunda bilgim var

Konu ile alakalı bu tür bir inceleme yapılacaktır arkadaşlar

Trakya müzik çok iyi niyetli bir site hemde gereğinden çok..Bir çok sitede basit bir teşekkür yorumu yazmak için yeni üyeye ne dümenler çeviriyor site sahipleri..Arkadaşlarımızında belirttiği gibi bunun en iyi çözümü belli bir mesaj sayısı kotası uygulanması..Ve burada siz değerli moderatörlerede iş düşüyor bu siteye gelen kişileri iyi değerlendirmelisiniz emek veren kişilerin küstüklerini görüyoruz,yaşıyoruz ciğeri beş para etmezler yüzünden...

Bence de bölümün kaldırılması söz konusu olamaz.
Burada şunu iyi anlamak lazım;Trakya Müzik forumlarında göreceğiniz satış ilanlarının referansı Tm yönetimi değildir...
Müziğik konuşulduğu ve tartışıldığı bir forumda da müzik aletlerinin satışı bence son derece normal bir durum ki benzer tüm forumlarda bu bölümler mevcut...

Ch.

buraya ben 2009 da üye olmuştum herhalde sonradan bir hata olup çoğu kişinin üyelikleri silinmişti bende tekrar 2010 başlarında tekrar yeniden üye oldum müzik aletlerine çok düşkün olduğum için bu forum sayesinde bir org aldım yaşımda 53 şimdilik çat pat bişeyler öyrendim şimdide bir üst model bişey alırım diye satılık ilanına koydum satılsın veya satılmasın hiç önemli deyil yalnız (satıyorum arıyorum diyer forumlarda olduğu gibi buradada olmalı)
bir de beni üzen profilimdeki fotoğrafın silinmiş olması belki merak edersiniz acaba resim neydi diye (bayrağımızın resmiydi)

Bizzat kendim düzenledim buyrun resminiz ve üyelik tarihiniz
Saygılar Berkcik

Moderatör tarafında düzenlendi:

buraya ben 2009 da üye olmuştum herhalde sonradan bir hata olup çoğu kişinin üyelikleri silinmişti bende tekrar 2010 başlarında tekrar yeniden üye oldum müzik aletlerine çok düşkün olduğum için bu forum sayesinde bir org aldım yaşımda 53 şimdilik çat pat bişeyler öyrendim şimdide bir üst model bişey alırım diye satılık ilanına koydum satılsın veya satılmasın hiç önemli deyil yalnız (satıyorum arıyorum diyer forumlarda olduğu gibi buradada olmalı)
bir de beni üzen profilimdeki fotoğrafın silinmiş olması belki merak edersiniz acaba resim neydi diye (bayrağımızın resmiydi)

Sizin profil resminize yapılmış en ufak bir kasıt olmaz olamazda. Türk bayrağı gibi bir resme kimse el uzatmaz uzatamazda. Sistemden kaynaklanan bir hatadır. En son roll back ten önce yüklediyseniz, ondan silinmiştir ki ondada yöneticilerin en ufak bir suçu yok sorun sunucu sağlayan şirketin.

Şöyle bir çözüm getirilebilir belki.Form doldurma tarzında bir dosya yazılır.Oradaki zorunlu kısımlar doldurulunca sayfa aynı bilgiyi ilgili sayfada yayımlar.Yazılım işiyle ilgilenen arkadaşlar ADMIN ile iş birliği yapsa olur gibi geliyor bu.

Şöyle bir çözüm getirilebilir belki.Form doldurma tarzında bir dosya yazılır.Oradaki zorunlu kısımlar doldurulunca sayfa aynı bilgiyi ilgili sayfada yayımlar.Yazılım işiyle ilgilenen arkadaşlar ADMIN ile iş birliği yapsa olur gibi geliyor bu.

Arkadaşımıza Katılıyorum bu bölüm kesinlikle lazım buradan bircok arkadaşlarımız klavye alıyor satıyor Herkesin işine yarayan Bil Bölüm oldugu Düşüncesindeyim

Olmaz sa olmazlarından bence İlk bakışta benim hoşuma gitti yeni üyeyim ve her gün bakıyorum . teşekkürler

TM-Yönetimi-Uyarısıdır-

üye profiline kullanıcı dan başka kimse müdahale edemez mod arkadaşlarımızda dahil

kaldiki şanlı türk bayrağı bilgileriniz güncellendi

Gerekli düzenleme yapılmıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri