OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

Cevap: OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Konu Güncel

Konu güncel

Konu günceldir

canlı olmus hakıkaten
ellerıne saglık

Emeğinize sağlık, çok sağlam ritim olmuş.

BK 5 te herşey çok güzel...ritimler,saund,sesler.Allah emek veren herkesten razı olsun...iyi ki almışım bu aleti...

roland bk-5 or den çok memnunum alette özellik var mp3 çalar olsun türkçe menü olması cd kalitesinde kayıt yapması ritimleri sesleri yumuşak kulağı tırmalamıyor...... korg bir alet çıkarıyor özellik bakımından hep kısıtlı artı sesleri ritimleri çok sert kim ne derse desin ROLAND BİR EFSANEDİR. roland kendini çoktan kanıtlamıştır ı love roland.

Çok değerli ömer kardeşim çok değerli diyorum gerek müzisyenliğin gerek yeteneklerin kendini ispatlamış zaten izledik gördük ve halen dinliyor ve faydalanıyoruz teşekkürler enstruman çalma eskiden dj ler plaktan çalardı şimdi mp 3 düğünlerde piyanistler performans sergilerdi şimdi ise çok azı kendi çalıyor midi mp3 veya hazır demolar sanıyorum insanların korg un çok pahalı aletlerini almaları fazla nevaleleri olması işlerini kolaylaştırmak amacı güdüyor sebep bu fakat seninde söylediğin gibi bir teknolojiyi ve ya bir markayı kötülemeden önce hakkıyla çalabiliyormusun malzemeden ne kadar anlıyorsun daha önceki müzik aletleri deneyimleri çok önemli mesela geçenlerde korg pa 600 qt yi inceledim sadece diğer hiçbir özelliğine bakmadan tuşlara dokunmam yetti o nasıl bir tuş takımıdır ya çocuk orglarında da aynısı var sen 3500 tl para vereceksin tuşlarda his yok oyuncak bencede birilerinin bu piyasayı ele geçirmiş tekel olmuş gibi görünen bu markaya dersini vermesi gerekiyor insanların 2300 tl ye aldığımız bk 5 in neler yapabileceğini göstermesi gerekiyor you to be açın yabancılar bile bizden fazla video paylaşmışlar bu kadar bk 5 kullanıcısı nerede bu kadar iyi çalan arkadaş var müzisyen var ben kendimi hariç tutuyorum lütfen biraz video paylaşında insanlar roland ı tanısın neler yapılabileceğini görsün. hayatımda ilk defa roland bk 5 sahibi olan birisi olarak orguma güveniyorum seslerini seviyorum ve bu konuda fikir ve diğer paylaşımları yapan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.