OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

Cevap: OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

bk5 iyi zurnalara sahip olsaydı yada sample atılsaydı zaten piyasada korg kalmazdı korg pa 600 ve pa 900 le son kozunu oynadı alan iki gün sonra hemen satıyo yok global i sil yok kit düzenle a2000 ve Audya5 şuan için en mantıklı seçim

sizlerin de aynı şekilde düşünmesi beni mutlu etti gerçekten. yorumlarınız için çok teşekkürler.

ellerine sağlık abi

artık bi bk 5 alma zamanı geldi fazla fazla ritimler yapıldı ve hala yapılıyor roland şuan çok iyi gidiyor helal olsun ritim yazanlara

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

ömer kardeşim tüm emeklerin ve çabaların için sonsuz teşekkürler bende bk5 kullanıcısıyım bu alet uzun süreden beri beklediğim roland ın özlemini giderdi ellerine sağlık bk5 kategorisinde 1 numara bence üst gruplarla kıyaslanması zaten çok anlamsız bu fiyata bu kadar rtim bu kadar ses ve roland kalitesi batı alt yapısı
harika ben e80 den yüklenen batı ritimlerini kullanıyorum ots linkleri yüklü olanı hepsi mükemmel roland laf yok
müzik te herşey zurna mı anlamıyorum tekrar teşekkürler emeğine sağlık iyiki varsın ömerxr(Ömer Narin)

bu gidişle ömer banada aldırcan artık bi bk5

hocam öncelikle roland için yaptıklarınız biliyorum çok emeginiz var bu yazdığınız ritim deneyimiz tecrübeniz ve işi sevmeniz nedeniyle tartışmasız tabiki bi harika haliyle ama seslere biraz daha önem verirseniz ritimlerinizi daha iyi ön plana çıkarı diye düşünüyorum yalnış anlamayın sakın nacizane düşüncemdir. Teşekkürler

Ömer hocam ellerine sağlık Roland'ı yaşatıyosun...

ben rtimlerin paylasima girmesini bekliyorum sen paylas ki hocam bende bk5 hafiftende olsa biraz tanitmaya calisayim diye dusunuyorum pek vaktim yok calismakta orga vakit bulamiyorum ama bk5 icin elimden geleni yaprim :) saygilar cumleten

Moderatör tarafında düzenlendi: