Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Roland Bk-5 or bekle derim.polifoni 128 bk-5 de.mikroda 64 şahsen ben bk-5 i tavsiye aderim.

ben haftasonu fırsat bulursam inceleyeceğim, ben de düşünüyorum zira...

Ch.
dostum aleti iyice incele bir zahmet...gw8 deki gibi düşmeyelim:(...sahnede kullanacaksak arranger özelliklere sahip olmalı:)...selamlar...

pa 50 60 lara 80 kart yuvası takıldı belki microda flash kart yuvası takılması için müsait olabilir ozmn süper olur :D

kardeşim zaten sd kart yuvası var ki nabıcan flash kartı sd kart her türlü yeter

acaba bu çiftetelli de ki sesler içinde hazır mı? yoksa sonradan mı atılmış?

ben haftasonu fırsat bulursam inceleyeceğim, ben de düşünüyorum zira...

Ch.

abicim senin alet hakkındaki görüşlerini,düşüncelerini sabırsızlıkla bekliyoruz... acaba pa80 kart kitlerini okutabilirmiyiz :) çok şey istiyorum sanırım...

abicim senin alet hakkındaki görüşlerini,düşüncelerini sabırsızlıkla bekliyoruz... acaba pa80 kart kitlerini okutabilirmiyiz :) çok şey istiyorum sanırım...

valla gökhan kardeşim hakketten de 1200 tl lik org tan çok şey bekliyorsun :) bu özelliklerin olması bile süper zaten ...

valla gökhan kardeşim hakketten de 1200 tl lik org tan çok şey bekliyorsun :) bu özelliklerin olması bile süper zaten ...

huyum kurusun kardeşim ya :D Ama fena alet gerçekten boyutu filan kucakla kucağında çal :D düğün bile yap minicik alet , taşıma sorunu yok vs. vs. artısı çok...

Bide tesisat çıkışı güzelse bu alet tadından yenmez :)

Polyphony 64 olmasi biraz can sIkIcI ama...
Sen bilirsin AMA gel sen bunu pass gec ;)

kardeşim tesisatta sorunu yok nette tanıtım da videolarda tesisatta süper çıkıo boyut hariç zaten pa60 larla aynı herşeyi ama sd kart olması artısı ...

valla pa60 lar tesisatta gümbür gümbür cihazlar :) saundunu severim pa60 ların.... ama servo müziğin videosunda ritmin akorları bozuk gibi çıkıyor...Bana mı öyle geldi akorları çalarken sorunmu yaşıyor cihaz?