Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Bu cihazı test eden üstad yokmu hiç sitemizde??

en kısa zamanda gidip denemek lazım.gw-8 ile güzel olur toplam 9.2kg..:).keşke modül olarak çıksaydı

Özellik olarak güzelde tuşeleri çok küçük sanki.

casio3.jpg

bunun tuslari kadar iste...

evet videoları izledim çok şaşırdım ilk defa gördüm bu klavyeyi ama izlenimlerim olumlu yönde normal düğün yapan için iyi bir klavye her tarza uygun aslında.

tuş takımları standardına göre küçük buda pek sorun olmaz diye düşünüyorum....alan arkadaşıma hayırlı olsun saygılar

daha alamadım üstad ya :) biraz piyasada yayılsın, ilk partiler sorunlu olabilir diye biraz bekleyip öyle alacağım cihazı.. fazla para dökmeye gerek yok sırf düğün yapmak için 6-7 bin veriyoruz sadece orga.. yazık günah

ben cihazı ilk çıktığında nette inceledim, bildiğiniz korg pa60 ın minik hali,disket sürücüyü kaldırmışlar sd kartlı,haa iş yaparmı ? hemde 10 numara iş yapar eğer zurna
bağlama veya loop takıntınız yoksa bildiğiniz korg pa 80 & 60 kartsız hali işte...

Test eden yokmu canlı canlı şöyle sitemizde cihazı :) ? Güzel bi video çekse bi üstad , görüşlerinide paylaşsa cihaz hakkında.. Bizim buralara daha gelmedi bu makine..

Sound konusunda iyileştirme yoksa cihaz pa50 ile birebir aynı. Ayrıca 1200 civarındaki fiyatın biraz üstü fiyatlara pa50 alınabilir.

.
Değerli arkadaşlar,

Bu Korg Micro Aranger klavye fiyatına göre cazip bir klavye gibi görülebilir ama benim kanaatim şudur bunun fiyatına Roland GW-8 gibi bir klavye almak daha mantıklıdır diye düşünürüm.