Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

kararınızdan dolayı sizi kutluyorum.zira bu alet tek başına düğün bitirebilecek bir kapasiteye sahip.fiyat/donanım olarak bakarsak alet fiyatına göre on numara a300 fiyatına güzel bir klavye.inşaallah bende 2.bir klavye olarak alacağım...

üstadlar önce fiyatı sonra özellikleri bakımından bu alet insanın aklına yatıyor hele birde şu anda bizim gibi elinde klavye bulunmayan org meraklıları için cazip geliyor.
ben en çok usbpc bağlantısı olmayışına üzüldüm çünkü bu aletle farklı vst ve müzik edit ve kayıt programları kullanılarak çok güzel şeyler yapılabilir.
tuşları da az daha büyük oluverseymiş tadından yenmiycek hani yani

valla ritimler gümbür gümbür geldi servo nun videosunda :) dedim acaba bendemi problem var bu küçücük alet kafamdaki diğer modelleri sildi diye... bence değmez o kadar para vermeye bu aletin fiyatı hemen hemen a300tr civarında.. bass lar filan çok süper...Klasik korg saundu.. Acaba seti nasıl yüklüyoruz bu cihaza?

kardeşim ekran menüler filan herşeyi pa80 60 lari le aynı ritim ses yüklemede aynı ister tek tek ritim yükle ister seti tamamen yükle tek fark bu alet sd karttan yüklüyor seti gerçekten küçük dev gibi alet sanki pa3x le düğüne gidince ekstradan fazla para vericekler yine aynı parayı alıcaksın fazla para vermeye gerek yok düğün için ama tabi ki zevk meselesi ...

Eğer pa serisi ritimleri direk veya editleyip okuyorsa parasına göre iyi birşeye benziyo

Biraz inceledim netten ama koma ilgili birşey göremedim varmı bilgisi olan acaba

kardeşim koma olayı filan büyük ihtimal padlere atılıyor pa50 gibi ...

Videolarda koma mevcut dediğin gibi padlere atayorsun galiba komayı hadi hayırlısı alandan demoları bir dinleyelim bakalım:)

multi pad olayı varmı bu cihazda? pa80 de filan yok sanırım multi pad, bu cihazda varsa multi pad tadından yenmez ya

büyük ihtimal yok pad ekleme pa500 tr den sonra ki serilerde var bildiğim kadarıyla ...

valla multi pad baya önemli , a1000tr de bile var ya :S umarım bu cihazda vardır .. pad bölümü var ama orgun üzerinde