Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

ben kim ne derse desin götürürm millet düğünde klavyeye mi bakıcak yoksa sese ritime mi bakıcak

ayrıca en önemli özelliklerinden biri de disket derdi yok hafıza kartına istediğin kadar set at istediğini yükle ...

valla ritimler gümbür gümbür geldi servo nun videosunda :) dedim acaba bendemi problem var bu küçücük alet kafamdaki diğer modelleri sildi diye... bence değmez o kadar para vermeye bu aletin fiyatı hemen hemen a300tr civarında.. bass lar filan çok süper...Klasik korg saundu.. Acaba seti nasıl yüklüyoruz bu cihaza?

Altında gw8 var ondan bile küçükmüş ama güzel alete benziyor gerçekten.

Zamanında gemi gibi orgları piyasaya faiş fiyatlarla sürdüler / ama bu küçük canavar müzisyen için uygun fiyat düşürüp kırsan bile gam yemezsin . Tamirlede uğraşmaya gerek yok 2 yılda bir sıfırını alırsın gıcır gıcır kullanırsın . Bence güzel makine / zaten 300 liralık düğüne devlet opera sahnesini kursanda 300 lira vericekler . :d kimse sen kaliteli org la geliyorsun diye madalya takmaz .

Zamanında gemi gibi orgları piyasaya faiş fiyatlarla sürdüler / ama bu küçük canavar müzisyen için uygun fiyat düşürüp kırsan bile gam yemezsin . Tamirlede uğraşmaya gerek yok 2 yılda bir sıfırını alırsın gıcır gıcır kullanırsın . Bence güzel makine / zaten 300 liralık düğüne devlet opera sahnesini kursanda 300 lira vericekler . :d kimse sen kaliteli org la geliyorsun diye madalya takmaz .

birebir katılıyorum :) düğüne 3x ile çıksanda aynı şey bu cihazla çıksanda en fazla küçücük cihazfilan :) bu ses bu cihazdanmı çıkıyor , kayıtmı filan diye gelir sorarlar :D pich bend'in düğünün orta yerinde ne işe yaradığını soran insanlar için :)

MAntikli soylediklerin ama O tus takimiylan Zorlanmayasin Almadan evvel bir dene Arti gidersin dugune bir iki laf gelirse klavyeye kafan atabilir ...
O durumda artik baktin olmuyo alirsin eski kaba bir klavye sus icin ;) yine bunla devam edersin :)
Ses olarak cidden tam Korg sesi sorun yok bencede...
HAyirli olsun

MAntikli soylediklerin ama O tus takimiylan Zorlanmayasin Almadan evvel bir dene Arti gidersin dugune bir iki laf gelirse klavyeye kafan atabilir ...
O durumda artik baktin olmuyo alirsin eski kaba bir klavye sus icin ;) yine bunla devam edersin :)
Ses olarak cidden tam Korg sesi sorun yok bencede...
HAyirli olsun

valla hocam elimde a300tr de var :) arkadaşın a1000tr side var, olmasa a1000tr yi standa koyup, micro yu dizimin üstünde çalarım :) :D

Biliyorsun ya hani su malum tipler varya Pitchbender i gosterip bu ne diyen yada sencalmiyosun deme felan soran tipler Canini sIkar belki ...
Ama dedigin sistemde sorunsuz kullanirsin gider ...
Bagladigin Rakkam fazla degil ona gore kaybinda fazla olmaz baktin olmuyor satarsin gider ;)

usta eger bi kaç sağlam set okutabilirsem alırım bunu g600 un ustune koyorım g600den ses veririm bundan ritim gümbürdetirim ortaılıgı bu iste yaa herkezin arayıp bulamadği alet :d