Müzisyenler Birbirlerini Kıskanırlar Mı ?

• Konbuyu başlatan pire
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K

pire

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Keyboard /FL Studio 10
Gerek İnternet mecrasındaki muhtelif sitelerdeki tartışmalarda ve gerekse profesyonel müzisyenler ile yapmış olduğum iletişimlerde şahit olduğum bir hususu; bu sitede tartışmaya açmak istiyorum.

Müzisyenler neden birbirlerini kıskanırlar ?

Cevap: Müzisyenler Birbirlerini Kıskanırlar Mı ?

Hayir , sadece gipte eder...
...
Saygilar selamlar

koşu yarışı gibidir tatlı çekişmeler vardır hep

kaliteli olan her zaman kıskanılırr..

Buna kıskanma demiyelimde ''ah ben de onun gibi olabilsem''isteği diyelim.Mesela bazen videolarda öyle hareketler izliyorum ki imrenmeden edemiyorum ama kendimi şu şekilde teskin ediyorum:''herkes kendi işinde en iyi olmalıdır,bu senin işin değil sen hobi olarak takılmaya devam et'':)

Benim kıskındığım tek bir müzisyen var : ÖMER ULUTAŞ. Çok iyi, çok kaliteli bir müzisyen. Adamın oynatamıyacağı kimse yoktur bence.

hiçbir zaman kıskanmam,benden çok profesnyonelse kıskanacağıma takdir ederim,benden daha acemi ise yardım etmeye çalışırım bilmediği yerlerde,

kıskanmanın yerine büyük çabalarla çalışıp kıskanılan şahıs gibi çalmak için uğraşılması ve ondan daha güzel performans çıkarmak için çalışılsa kıskançlık denen şey olmaz,çalışan herşeyi başarır,bir insanın yaptığı herşeyi çalışarak diğer insan elde eder,belki kapasite olarak diğeri 1 ayda ben 3 ayda öğrenebilirim, ama sonuç olarak öğrenebilirim geç de olsa,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim kıskındığım tek bir müzisyen var : ÖMER ULUTAŞ. Çok iyi, çok kaliteli bir müzisyen. Adamın oynatamıyacağı kimse yoktur bence.

Harbiden Ömer ULUTAŞ çok sağlamdır.Elimde bir demosu var, adam çok tatlı çalıyor.

Kimseyi kıskanmam.Güzel çalan varsa da düğünü filan bırakıp onu dinlemeye giderim.

bence kıskançlık insanların doğasında var müzisyen olsun olmasın.müzisyenlere gelince tabiki kıskanırlar.hatta çalıştığı yerden ayağını kaydırıp kendileri işe girmek isterler.illaki icraatını değil işinide kıskanırlar.aldığı parayı kıskanırlar.birlikte çalışanlar benden daha çok alkış aldı diye kıskanırlar.kıskanır oğlu kıskanırlar:D:Dbu tür olayları yaşamış birisi olarak yazdım:D:Dgüzel bir konu açmışsın sevgili pire.teşekkürler.

birkaç gündür teşekkür problemim var.ilk fırsatta atarım pire:D:D

Tellisaz ve Zafer1983 olması gereken cevapları vermişler. Aynen onlar gibi düşünüyorum. Keşke piyanoda Fazıl Say, bağlamada Çetin Akdeniz, Ud da Çinüçen Tanrıkorur olabilsem. Sanatını gerçekten çok iyi icra eden herkese müthiş saygı duyarım ve niye ben böyle değilim diye asla gocunmam. Hangi yaşta olursa olsun, bana bir şey öğretebilen herkes benim gözümde saygındır.