Müzisyenler Birbirlerini Kıskanırlar Mı ?

• Konbuyu başlatan pire
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K
Cevap: Müzisyenler Birbirlerini Kıskanırlar Mı ?

istanbul sari gazi semazen dugun salonu 1kattaki gerizekali bir piyanist tanidim a1000 vardi onunde leptop bile yoktu cd calarla isi goturdu yoresel. muzik istediler onda yoktu calacaktim caldirmaz bide salon gorevlilerine kizdi rahatsiz ediliyorum diye hayatimda gordugum en bencil kisilik ben muzigi brakali 5yil oldu heralde isimi elden alir diye korktu ust kattaki iyi caliyordu ama...

Müzisyenlik mi :) artık kalmadı hocam o millet paranın peşinde kimsenin kimseye faydası yok.herkes kendi işini kaptırmamaya çalışıyor.Ben bu işte yeniyim 1 yıl olmadı piyanistlikte ama allaha şükür kısa zamanda iyi yol katettim..

Slm Kıskanmak değilde gerçi ben müzisyen değilim ama normalde yarı pro bağlama çalıyorum ve org a yeni başladım sayılır örneğin hasan genç videoları izlediğimde ve ona en azından yaklaşabilmek için için iç benim için eserine 3 sayfa notaya 1 ay çalışınca öyle videoda görüldüğü kadar kolay olmadını ve o kişinin o seviyeye nasıl zorluklarla ve sabır la geldini anlayıp kıskanmıyorsun bide org olsun saz olsun sonuçta parmak kaslarına bağlı işler ve bu tür kaslarda en önemli şey tekrar vede bu tür tekrarlarla beyinin arka bölgesindeki bi yerdi biyerde okumuştum ama tam hatırlamıyorum aynı eseri 1000 çalınca parmaklar kendiliğinden gidiyor onun için kıskanmyıp çalışıp daha fazla zaman ayırarak diğer insanların senin kıskanmaları sağlayabilirsin tamamen kendi elinde yani :)