Müziğe kaç yaşında başladınız?

• Konbuyu başlatan TUFAN54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 5K
Cevap: Müziğe kaç yaşında başladınız?

ben 14 yaşında başladım şimdi gine 14 daha yeni başladım :D inşallah sizin gibi olmak banada nasip olur

slm arkadaşlar müziğe 5 yaşında başladım şuan 27 yaşındayım ve bu zaman sürecinde piyasadaki bir çok klavyeyi kullandım şu an ketron sx3000 ve korg pa800 var

ben 14 yaşında başladım..klavyem amatör..inşallah en kısa zamanda piyanistliğe adım atıcam..

cihaza el sürüp birde daha bırakmamak üzere 26 yaşında başladım...

4 senedir birşekilde kendi çabalarımla öğreniyorum. bu yeteneğe sahip olmak çırak, kalfa, ustalık adında 3 derece ise şuan kalfalıktayım diyebilirim..

Öncelikle bu konuyu açan Tufan54 kardeşe sonsuz teşekkürler.
Benim müzik hayatım biraz Naim Akbaş beye benziyor.
Müzisyen babanın oğlu olarak ilkokulda mandolin ile başladım.Sahneye ilk defa babamın ekibinde 13 yaşında çıktım. Sonra bağlama-Tar ve klavye ile sahneye devam ettim. Yaşım 44 allah ömür verirse devam edecem.....

Öncelikle bu konuyu açan Tufan54 kardeşe sonsuz teşekkürler.
Benim müzik hayatım biraz Naim Akbaş beye benziyor.
Müzisyen babanın oğlu olarak ilkokulda mandolin ile başladım.Sahneye ilk defa babamın ekibinde 13 yaşında çıktım. Sonra bağlama-Tar ve klavye ile sahneye devam ettim. Yaşım 44 allah ömür verirse devam edecem.....

ALLAH hepimize sağlık,sıhat,mutluluk,huzur ve uzun ömürler versin bende size teşekkür ederim abicim.