Müziğe kaç yaşında başladınız?

• Konbuyu başlatan TUFAN54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 5K
Cevap: Müziğe kaç yaşında başladınız?

9

yasında basladım ve yaşim 27 18 yıldır ugrasıyom

ben 10 yasimda basladim Su an 18 yasindayim

biraz biyografi gibi olacak ya kusura bakmayın
Benimde müzik hayatım 9 yaşında ilkokulda mandolin çalmayla başladı.10 yaşımda bağlama çalmaya başladım.1982 yılında düğünlerde önce darbuka ve sonradan bağlama çalmaya başladım.1986 da ilk tesisatımı alarak kendi aldığım işlere gitmeye başladım.(saz-darbuka bongo)
1988 yılında ilk olarak yamaha pss270 ritimli orgumla tanıştım.tabiki ritimler yeterli olmadığı için yanında darbuka çaldırıyordum.
bu zamana kadar hiç bir zaman Allah a sükür kötü aletim olmadı,
1990 roland E20
1991 roland E70
1995 Korg i4s
1997 korg i40s
1998 korg i30
2003 korg pa1x pro
2005 korg pa55
2007 korg pa800
2009 yamaha tyros3
ve şu anda sipariş verdiğim ve 4 güne kadar gelmek üzere olan
20010 yamaha tyros4
müzik hayatım 3 tane yöresel albüm yaptım.4.sü yolda
1993 ten beri ayrıca müzik aletleri mağazamı işletiyorum.yaş oldu 41 herhalde 55 ime kadar yaparım Allah uzun ömür verirse.
bu meslek sayesinde Allaha şükür para kazandım herşeyim var .
bana göre başarılı olmanın tek sırrı....
DÜRÜST OLMAK YETERLİ.:)

8 yaşında başladım, şu an klavye, baglama, yan flüt ü hakkını vererek çalayorum

14 yaşında başladım ...

ben 10 yaşında başladım 22 yaşındayım

4 yaşında müziğe başladım şu an yaşım 18 ve ilk orgum medeli - roland e70 - em50 oriantel - yamaha psr a1000 şimdide a1000 le birlikte or700 v2 kullanıyorum asıl ensrumanım bağlama. Bağlamaya 4 yaşında klavyeye 6 yaşında başladım ailecek te müzikle uğraşıyoruz Isparta Anadolu Güzel sanatlar Lisesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim saygılarımla

merhaba bende daha 4 yada 5 yaşalrımdayken bizim mahalleden bi teyze bana oyuncak bi org hediye etmişti. O orgla bizim mahalleden arada bir geçen ilaç arabası vardı o geçerken arabanın hoparlöründen değişik bir müzik çalıyordu ve bende o müziği orgla çalabiliyordum. Asıl müziğe 13 yaşımda başladım. İlk cihazım casıo at1 di. Birde ondan biraz daha ufak başka bir casıom vardı. Biraqzda maddi sebeblerden dolayı onlarla 4 yıl yetinmek zorunda kaldım. Ama sonrasında direk xd9 a geçtim ve zaten xd9 gibi pofesyonel bir cihaz hayalimdi tabi ki. Şuandada 19 yaşımdayım. İnşallah kendimi daha eğiticem. İnşallah daha başarılı olabilirim her ne kadar sadece benim çabalarımla olsa bile. Teknik açıdan yani. Tüm müzisyen abilerimize başarılar dilerim.

bnde 14 yaşında başladım :) ilk medeli mc120 tr şimdide pa500 tr yaş 16 :)

ben 13 yaşında başladım şuan 17 yaşındayım ve yamaha or700 v2 kullanıyorum:)